Review | Kruidvat Catch & Shine parfums Love At The Festival & Sparkling The Club

by - 07:00


Kort geleden schreef ik al iets over de Catch & Shine cold compressed soaps van het Kruidvat. Onlangs kwam Kruidvat met een nieuwe Catch & Shine collectie en deze keer met een aantal heerlijke parfums!De Catch & Shine collectie is een limited edition lijn die elke 6 weken veranderd. Het Kruidvat trapte af met de gekleurde zepen en nu komen ze met heerlijke parfums. In totaal zijn er 8 verschillende parfums in deze lijn, 4 voor de vrouwen en 4 voor de heren.

Heren geuren;
- Fighting the waves
- Feeling the beat
- Pushing the limits
- Hang out in the city

Dames geuren:
- Chilling on the beach
- Selfie in the city
- Love at the festival
- Sparkling in the club

De laatste twee namen van de dames geuren spraken mij heel erg aan dus vandaar dat ik deze geuren ook mee nam. De verpakking ziet er heel simpel uit maar toch vind ik dat de metallic verpakking iets leuks heeft. De flacons zien er leuk uit en zijn niet al te groot waardoor je hem ook makkelijk in je tas mee kan nemen. Er zit 50ml aan product in de flacons

"Voel de energie van de muziek met #Loveatthefestival. Escape from here met het intense, warme aroma vol van verrassende contrasten."

De Love at the festival parfum is een lekkere frisse en zomerse geur, natuurlijk echt eentje die je op een festival draagt. Ik heb meteen weer zin om een leuke outfit bij elkaar te rapen en samen met mijn vriendinnen te genieten van de muziek op een festival. Het is echt een heerlijke geur voor de dames die van een fris luchtje houden.


"Voel het waanzinnige ritme van de dansvloer met #Sparklingintheclub. Dance the night away met de opwindende zoete accenten, gecombineerd met een warme oriëntaalse basis."

Sparkling in the club daar in tegen is een wat warmere geur die ook lekker zoet is. Dit is dus het tegenover gestelde van de andere parfum. Hij is echt heerlijk voor deze dagen en natuurlijk voor een avondje uit. Normaal heb ik het niet zo op zoete geuren maar deze heeft ook een warme houtgeur er in zitten wat echt heel lekker is.


Ik ben sowieso al heel enthousiast over het Catch & Shine concept van de Kruidvat maar deze parfums spant de kroon. Heerlijke en trendy parfums voor €5,99!

Heb jij al een van de Catch & Shine parfums?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Lijkt me een hele fijne lijn. Leuk review!
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar deze geuren <3

    BeantwoordenVerwijderen