Review | Kruidvat Catch & Shine Cold Pressed Soaps Lavender Lust & Fruity Fruit

by - 07:00


Kruidvat lanceerde onlangs een leuke en betaalbare limited edition lijn met cupcake bruisballen en cold pressed zepen. De Catch & Shine collectie ligt al een aantal weken in de schappen en zal er ook niet heel lang meer zijn. Maar ik heb toch nog twee zeepjes kunnen bemachtigen.

Ik had ze al op een aantal blogs voorbij zien komen en als Lush liefhebber moest ik deze budget zepen van het Kruidvat dan ook hebben. De cupcake bruisballen waren helaas niet meer te verkrijgen maar ik heb wel twee heerlijke zeepjes uitgezocht. De zepen komen in 5 verschillende geuren; Fresh cut, Season Orange, Citrus Blast, Lavender Lust en Fruity Fruit. En de laatste twee zeepjes uit het rijtje zijn met mij mee naar huis gegaan.

Fruity Fruit
Mijn favoriet van de twee is Fruity Fruit. Toen ik het lijstje zag met de zeepjes die het Kruidvat ging verkopen wilde ik deze gewoon echt hebben. De naam en het uiterlijk van het zeepje moeten wel gewoon een lekkere geur geven. En ja dat klopt, hij ruikt zoals de naam inderdaad al zegt heerlijk fruitig. En ik hou enorm van lekkere fruitige geuren. Ik kan niet precies plaatsen wat voor fruit ik ruik maar het is gewoon echt heerlijk! Ook de kleuren die vermengd zijn in het zeepje zien er heel leuk uit.


Lavender Lust
Lavendel geur is voor mij een all time favorite. Omdat ik niet alle zeepjes wilde kopen mocht ik van mezelf naast Fruity Fruit nog een andere uitzoeken. En daarom ging ik voor een vertrouwde geur zoals die van Lavender Lust. Het tegenover gestelde van het andere zeepje maar dat is natuurlijk fijn om af te wisselen.


De zepen bevatten essentiële oliën en zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en shea butter. Ze hydrateren je huid diep en maken hem heerlijk zacht, en daarbij laten ze ook nog een heerlijke geur achter. Ze schuimen heerlijk en de zepen laten geen vettige laag achter op de huid.

De zeepjes zijn helaas nog maar verkrijgbaar t/m week 50 dus als je er nog een wil moet je er snel bij zijn. Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat filialen voor €1,99 

Wat vind jij van deze limited edition collectie?
Liefs, Lieke   

You May Also Like

5 reacties

 1. Ah leuk zijn ze hè? ik vind vooral de Lavendel variant heel lekker, ligt op dit moment in mijn badkamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er zo leuk uit! Ik ben heel benieuwd naar de geuren :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien ze er leuk uit zeg! Vooral die met lavendel lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er echt zo schattig uit; echt een goed product van kruidvat! Mis dat ze uiteindelijk wel in de vaste collectie komen want iedereen is zo enthousiast haha!

  lieeefs

  BeantwoordenVerwijderen