Review | Essence Limited Edition Made To Sparkle Highlighter Drops

by - 07:00


De liquid highlighters zijn een nieuwe uitvinding in beauty land. Zo bracht Essence in de limited edition 'made to sparkle' lijn ook een liquid highlighter uit. Persoonlijk vond ik dit het leukste product uit de limited edition collectie en ik heb hem voor jullie getest!De limited edtion lijn gaf mij al een heerlijk feest gevoel voor de kerstdagen, al die glitters! Zo vond ik de verpakking van de highlighter drops er ook al super leuk uit zien. Het is een glazen potje met daarin een pipetje zodat je het product zorgvuldig aan kan brengen op de huid. De verpakking heeft leuke details en dat vind ik altijd super leuk aan de limited edition lijnen van Essence.

De naam van de highlighter drops is 01 oh, it's so glow! Je kan hem gebruiken gewoon als highlighter of je kan hem mixen met een moisturizer of body lotion zodat je een glow effect op je huid/gezicht krijgt. Ik heb het beide getest.

Ik zag namelijk dat de meningen over de highlighter drops nogal uiteen liepen. Toen ik ze voor het eerst gebruikte moest ik wel even goed kijken hoe ik ze het beste kon gebruiken. Ik deed een klein druppeltje op mijn hand en bracht dit met een kwast aan op mijn gezicht, een paar keer goed oefenen en je hebt het door. Als je hem mixt met een bodylotion creëer je weer een heel ander effect, natuurlijk glanst hij minder omdat je hem mengt en niet gewoon puur als highlighter gebruikt. Maar ja we willen er natuurlijk ook niet bij lopen als discobal.

Ik vind de highlighter drops een mooie aanwinst in mijn make-up stash! Het is weer eens anders dan de andere highlighters en ik vind de shimmer die hij achterlaat als je hem gewoon als highlighter gebruikt prachtig. Hij brengt na even goed oefenen eigenlijk heel fijn aan en ja ik vind de verpakking gewoon enorm schattig..

De Essence Made to sparkle highlighter drops 01 oh, it's so glow! zijn verkrijgbaar bij o.a. het Kruidvat voor €3,89.

Wat vind jij van liquid highlighters?
Liefs, Lieke  

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik vind de kleur heel mooi, maar ik denk dat ik zelf liever highlighted in poedervorm gebruik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg Liek! Ik vind hem wel erg donker ogen; maar mis idd in combinatie met je andere makeup is hij echt fantastisch! Leuk om een keer zoiets te testen! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik zelf graag poeder highlighters. Had deze ook gezien, maar dacht op de een of andere manier dat mijn huid te licht is voor deze kleur. Krijg uit jou review het idee dat ik dat verkeerd heb ingeschat?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat valt inderdaad echt mee! Je kan hem met mate aanbrengen en dus aanpassen aan wat het beste en mooiste bij jou staat.

   Verwijderen