PLOG | Mijn 21e verjaardag

by - 07:00


Ik ben er maanden mee bezig geweest, het voorbereiden van mijn 21 diner. De afgelopen week was het nog heel hectisch met de laatste versieringen en details maken en natuurlijk de gerechten van top tot teen goed voorbereiden. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, mijn 21 diner.Ik begin met wat er eigenlijk vooraf al bij kwam kijken. Want al twee maanden voor het feest ben ik bezig geweest. Wie wil ik uitnodigen? Wat word mijn Thema? Hoe ziet de avond er uit? Wat voor aankleding wil ik? Wat voor gerechten wil ik op tafel zetten. Ik maakte een leuke uitnodiging en menu kaart en zo begon alles. Ik kocht alles in de kleuren van mijn thema en ik haalde de boodschappen voor de gerechtjes, dit gebeurde allemaal in de laatste week.


Op de dag zelf zat ik al redelijk vroeg in de auto voor de laatste boodschapjes en dingen op te halen. Ik moest nog ballonnen ophalen, extra stoelen en de laatste verse producten voor de gerechten. Na dat alles dook ik met mijn moeder de keuken weer in en hebben we alles nog even doorgelopen en de laatste puntjes op de i gezet. Daarna zijn we met zijn allen (mama, papa, mijn zusje en ik) zeker anderhalf uur bezig geweest met de boel te versieren.
Toen alles klaar was kon ik nog even genieten van een lekker warm bad en deed ik een power napje. Ik krulde mijn haar en maakte mezelf mooi op. Omdat mijn thema 'leave a little pink wherever you go' is moest iedereen een roze kledingstuk aan. Zelf droeg ik deze outfit, de broek en body zijn van Boohoo en de schoenen zijn van Puma.


Om half 7 waren de eerste vriendinnetjes er al, we maakte leuke foto's en dronken gezellig een cocktail. En natuurlijk kreeg ik een aantal leuke cadeautjes!


Daarna was het tijd voor het eten, ik had samen met mama een heel lekker 6 gangen diner in elkaar geflanst.
Carpaccio bonbons met truffel mayonaise, courgette, rucola, pijnboom pitjes en Parmezaanse kaas

Zelfgemaakte tomaten crème soep met room en basilicum. (gang 3 heb ik helaas geen foto van)

Mixed grill van Spare rib, varkenshaas medaillon en kipfilet. Geserveerd met frietjes, salade en haricoverts. 

Chocolade kuipje met karamel ijs, slagroom, appelroosjes en karamel saus.

Koffie/thee met likeur en een luchtige bonbon.

Na het eten rond 11 uur hebben we nog een beetje onze makeup bijgewerkt en zijn daarna de stad in gegaan om daar mijn verjaardag verder te vieren. Om 12 uur stond ik in een club en omdat ik jarig was kreeg ik daar een bucket met een fles drank, super leuk dus! We hebben een heel gezellige avond gehad en lagen om 4 uur dan ook lekker te slapen.


De dag erna wist ik wel dat ik echt geen 20 meer was want ja zo voelde ik mij ook, maar dat hoort er natuurlijk bij!

Heb jij wel eens een 21 diner gehad?
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat gezellig zo'n 21 birthday dinner! Super leuk gedaan <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb je een heerlijke verjaardag gehad, het ziet er super gezellig uit! En je zag er zelf ook prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt heel erg gezellig en het eten was super lekker! Ik zeg volgend jaar een 22 diner hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je je 21e verjaardag zo uitgebreid hebt gevierd, het ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezelligheid zeg! En wat lief dat je een bucket met drank kreeg in de kroeg!

  BeantwoordenVerwijderen