Persoonlijk | Mijn telefoon geschiedenis

by - 07:00


Ik ga jullie vandaag geen verhaal geven met mijn laatst bezochte websites of mijn bel geschiedenis. Ik neem jullie mee op een reis naar de telefoons die ik in mijn bezit heb gehad. Voor de een zal het veel zijn en voor de ander niks, kijk je mee?Het begon toen ik denk ik een jaar of 10 was en mijn zusje was 8, mijn vader kreeg een nieuw mobieltje voor zijn werk en wij mochten zijn oude telefoon hebben. En niet om mee te spelen deze keer, nee wij mochten hier mee bellen of sms'en als we aan het buiten spelen waren of bij een vriendinnetje thuis waren. We hadden toen de Samsung D500, echt een dik blok haha. En het stoere was dat scheerapparaat of de machine gun geluidjes die je er op had staan.

In groep 7 met mijn verjaardag kreeg ik mijn eigen telefoon en deze mocht ik ook zelf uitzoeken. Ik ging toen voor de Samsung M620 ook wel een van de Pink Ribbon telefoons die Samsung in samenwerking met KPN had in dat jaar (2008). Het was een mooie paarse telefoon en ik was er echt zo blij mee, eindelijk mijn eigen telefoon.

Toen ik naar de middelbare school ging kreeg ik een nieuw mobieltje, waarom en wanneer precies weet ik niet meer. Mijn keuze was toen snel gemaakt en ik weet nog dat veel mensen jaloers waren op mijn telefoon. Ik had namelijk de Samsung Diva, echt wauw wat een mooie telefoon was dit. De Home button was een diamant en de achterkant was gewoon echt heel mooi.

Einde van het 3e jaar van de middelbare school veroverde de Blackberry's onze telefoons, alleen al als ik de naam hoor komt het liedje 'schat wat is je ping..' in mijn hoofd. Maar toch vond ik dit een hele fijne telefoon, vooral het toetsenbord vond ik fijn. Ik had een Blackberry Bold alleen na 2 jaar heb ik die kapot laten vallen op vakantie. Oh ik was er kapot van!

En toen was daar mijn redding, de Samsung S4 mini! Een kleine en fijne telefoon en alles wat ik nodig had stond er op. Ik koos wel weer voor een witte telefoon zoals mijn voorgaande telefoons.

De Samsung S4 mini was na 3 jaar echt op en dus stapte ik over op een heel ander model. Ik ging voor een Iphone 5c met een roze achterkant. Ik mocht van mijn ouders toen als Sinterklaas cadeautje een nieuwe telefoon uitkiezen. Ik ben nog steeds super blij dat ik overgestapt ben naar Iphone.

Omdat ik een halfjaar geleden afgestudeerd was mocht ik een cadeautje uitzoeken, na 1,5 jaar was mijn Iphone 5c vol. Dit kwam omdat ik niet veel GB had (ik had hier gewoon niet goed naar gekeken) dus ik kon niks meer opslaan of downloaden, echt zonde eigenlijk. Maar omdat ik geslaagd was koos ik een nieuwe telefoon uit en daar ben ik nu nog steeds heel blij mee. Mijn geliefde rosé gouden Iphone 6S

Welke telefoons heb jij allemaal gehad?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik mis het pingen nog steeds, loved it. Ik heb heel veel roze telefoons gehad alleen weet de merken niet meer. Maar ik ben tegenwoordig nog heel blij met mij 6s, althans mijn scherm brak gister wel. Maar ik denk dat wij dit wel overleven even kijken wat ze in september lanceren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik zit momenteel ook met een zwarte vlek ik mijn scherm..

   Verwijderen
 2. De Samsung Diva heb ik ook gehad! Mijn allereerste mobiel was de Nokia 3310, die kreeg ik ook van mijn vader omdat hij een nieuwe kreeg voor zijn werk. Dat ding was echt heel sterk en kon je laten vallen en hij ging maar niet kapot. Dat heb ik daarna niet meer gehad haha! De nieuwe telefoons vind ik een stuk mooier en kunnen meer, maar gaan ook veel sneller kapot heb ik het idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMGGGG DE BLACKBERRY! DIE HAD IK OOK! Ik weet nog wel dat ik De blackberry 8900 ofzo? had en toen ineens 3 maanden later had IEDEREEN een blackberry; vond ik heel irritant! Dat typen vond ik zo geweldig op een blackberry!

  BeantwoordenVerwijderen