Persoonlijk | Mijn Sinterklaas en verjaardag cadeaus

by - 07:00


De december maand is echt mijn favorieten maand, Sinterklaas en mijn verjaardag vallen namelijk in deze maand. En omdat deze twee feesten allebei voorbij zijn deel ik mijn gekregen cadeautjes vandaag met jullie!Het begon al op 24 november toen hadden we met de familie pakjes avond bij mijn opa en oma thuis.
Met al de klein kinderen krijgen we een bepaald bedrag waarvoor we cadeautjes krijgen/uit mogen zoeken en daarnaast krijgen we allemaal nog hetzelfde cadeau. Dit jaar kregen we allemaal een stretch belt. Dit is een riem en tegelijk ook een soort heup tasje, alleen ziet hij er niet zo uit. Je kan hem gewoon onder je kleding dragen en het lijkt op een riem.

Verder kreeg ik nog wat emblemen voor op mijn Carnavals jasje, alleen was ik hier iets te enthousiast mee en heb ik deze meteen op mijn jasje gezet voordat ik een foto had gemaakt. Ik kreeg rood wit gele roosjes en een lintje. Verder kreeg ik nog de Makeup Revolution lip kit en liquid highlighter!

Op 3 december vierde ik Sinterklaas met vriendinnen. We hadden een gezellige avond met wijn en hapjes. We moesten allemaal 3 cadeautjes uitzoeken van €5,- en daarnaast nog een 'oud' cadeautje, iets wat je thuis had liggen meenemen. Ik kreeg van de oude cadeautjes de leuke roze bad eend, echt geweldig! Daarna deden we een dobbel spel met de €5,- cadeautjes, ik kreeg een LED beker, een unicorn lamp en de Lush bruisbal Sex Bomb.

6 december vierde wij Sinterklaas thuis, we hadden lootjes getrokken en moesten voor €25,- uitzoeken voor die persoon. Daarnaast mochten mijn zusje en ik nog voor een bepaald bedrag iets uitzoeken. Voor dat bedrag kreeg ik een mooie winterjas en een planner van Stradivarius. Mijn zusje had mij met lootjes en van haar kreeg ik het Wreckt This Journal jubileum boek, een Treacle Moon douchel in de geur Honeycomb en een bon van Lucardi waar ik inmiddels een kettinkje van besteld heb.

10 december was ik jarig en dat vierde ik de 9e voor mijn vriendinnen en de 10e voor familie. Van familie kreeg ik vooral geld en van mijn ouders ook, dit wil ik waarschijnlijk bij elkaar leggen voor mijn uitzet of een nieuwe camera. Van mijn vriendinnen kreeg ik leuke cadeautjes. Ik kreeg een roze glitter thermos kan, de Lush bruisbal Think Pink, kaarsen, de NYX matte lipcream in de kleur Parijs incl, een dagje Parijs samen met Quinty, en ik kreeg nog een brief met een verassing er in die ik pas over 10 weken te horen krijg van mijn vriendinnen. Van mijn zusje kreeg ik deze leuke trui!

Over welk cadeautje zou jij een artikel willen lezen?
Liefs, Lieke

Doe jij al mee met mijn verjaardags win actie?

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat een super leuke cadeautjes! En super origineel om een NYX lip cream te geven inclusief dagje naar de stad van de naam van het lipproduct. Echt leuk, veel plezier in Parijs vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een boel cadeautjes, lucky you! Ik ben stiekem wel heel benieuwd naar het cadeau wat je nog te horen krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe! Wat een leuke cadeautjes. Ik ben super benieuwd naar de lipkit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die badeend is echt schattig! Ik ben benieuwd naar die Treacle moon showergel.

  BeantwoordenVerwijderen