Outfit lookbook | Foute Kerst truien zijn gewoon leuk

by - 07:00


Je zal je verbazen maar pas sinds dit jaar heb ik een fout kerst trui! Elk jaar zodra het nationale foute kerst truien dag was bedacht ik mij pas dat ik er geen had en er echt een moest kopen. Nou dit stel ik dus al jaren uit, maar dit jaar was ik op tijd en bestelde ik de perfecte kerst trui.Ik shopte weer eens op mijn favoriete online webshop Boohoo.com. Die hebben dus echt een overload aan kert truien dus mijn zoektocht was nog lang niet afgelopen. Ik wist ook totaal niet wat voor kleur ik wilde en of ik er nou een met tekst of juist een kerstboom wilde. Nope het was een moeilijke keuze te maken. Maar toen kwam deze leuke kerst trui in beeld en in plaats van #selfie staat er #elfie op en ik kon mij hier meteen in vinden. Ik was meteen verkocht en sleepte hem zo mijn winkelwagentje in.Het is een fijne dikke trui die je vanwege de zwarte kleur met veel verschillende items kan combineren. Een leuk rood gekleurd rokje of zoals ik hem combineerde met een simpele spijkerbroek. Zo heb ik hem zelf het liefst! Gewoon lekker lui met kerst in mijn trui en een spijkerbroek!

Schoenen: Puma | Broek: Boohoo.com | Trui: Boohoo.com | Kettinkje: Lucardi | Velvet haarband: My Jewellery

Wat voor een foute kerst trui heb jij?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

  1. Wat een toffe outfit! Leuk dat het rood van je haarband terug komt in je trui. Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, vind de trui echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie outfit mop! Je kersttrui is echt leuk! Niet eens heel fout hahaha! <3

    BeantwoordenVerwijderen