Mijn week | Verassings post, uiteten met mama en een gezellig avondje Winterland

by - 07:00


Ondanks dat het Kerstmis is wilde ik toch een blogpost schrijven over mijn week. Ik heb namelijk de afgelopen weer heel wat leuke en gezellige dingetjes gedaan!Mijn week
Maandag was een rustig dagje en deed ik ook niet super veel. Ik was weer lekker bezig met mijn blog en verder ruimde ik mijn kledingkast helemaal uit, ik poetste en ik deed wat kleding weg. S' avonds stond ik stand-by op de escape rooms maar deze werden niet geboekt. Dinsdag sliep ik lekker uit en deed ik ook weer niet veel, het is een rustige periode op het werk waardoor ik minder snel ingepland word helaas. Ik kreeg die dag de eerste hint per post binnen van mijn vriendinnen voor mijn verassings verjaardagscadeau. Eind van de middag bracht ik een bezoekje aan de dokter en verder facetimede ik die avond met een vriend.

Woensdag ochtend stond ik vroeg op want ik moest bloed laten prikken, ik moest 14 buisjes bloed afgeven.. Toen ik thuis kwam kroop ik weer terug mijn bedje in want ik was ontzettend moe. S' middags lunchte ik gezellig samen met mijn moeder en nam ik een lekker warm bad met een leuke serie. S' avonds ging ik met mijn moeder uiteten bij La Cubanita, we hebben ons echt vol gegeten want het was super lekker. Daarna zijn we nog een drankje gaan doen in de stad bij het Winterland in Den Bosch. Donderdag sliep ik uit en toen ik wakker werd was het alweer tijd om mezelf klaar te maken en te gaan werken, ik had die middag 'Wie is de mol' en s' avonds had ik een Pubquiz. Weer een lekker dagje gewerkt en tussendoor als avondeten een pizza Margarita met knoflooksaus op, my favorite <3

Vrijdag stond ik overdag stand-by op de escape rooms maar ook deze waren niet geboekt. Dus ik had weer een lui dagje thuis! S' avonds kookte ik thuis spaghetti carbonara voor de familie, heerlijk. En na het avond eten had ik met een collega afgesproken in de stad. We hebben gezellig Gluhwein gedronken bij het Winterland in de stad en veel bijgekletst, het was heel gezellig en we gingen ook nog is met de Kerstman op de foto. Zaterdag stond ik wederom stand-by op de escape rooms maar ook waren deze weer niet geboekt, zo jammer! Ik lag vooral heel de dag lui in bed series te kijken.

Zondag was ik vrij en ontbeet ik samen met mijn ouders toen ik wakker werd. Daarna trof ik wat voorbereidingen voor het kerstdiner. Wij maken allemaal een gerechtje voor het kerstdiner en dit jaar maakte ik het toetje. Rond 4 uur kwamen mijn opa en oma, we hebben toen eerst gezellig zitten borrelen en daarna genoten we van het heerlijke kerstdiner.

Foto's
Mijn travel journal geupdate met de herinneringen van mijn 21 diner

De eerste hint voor mijn verjaardagscadeau, ik ben nog geen idee rijker.. 


Een lekkere sex on the beach cocktail <3

Joris Kerstboom staan in Den Bosch en die avond was Joris aan het filmen.

Een leuke Kerstfoto met mijn collega :)

PIZZAAAAAAA


Nomnomnom


Deze donut was zo lekker <3

Mijn make-up voor kerstavond

Het toetje wat ik maakte voor ons kerstdiner; Gekruimelde brownie, caramel pecan ijs, chocolademousse, slagroom en stukjes stroopwafel

Blogposts
Shoplog | Kruidvat, Lucardi, Boozyshop en meer
Tegenwoordig staat er elke maand wel weer een shoplog online op Lifestyle Lieke, en dat terwijl ik echt minder geld uit wil gaan geven. Maar helaas is het mij deze maan weer niet gelukt, dus ik deel alles weer in een leuk shoplog met jullie!

Ik ga jullie vandaag geen verhaal geven met mijn laatst bezochte websites of mijn bel geschiedenis. Ik neem jullie mee op een reis naar de telefoons die ik in mijn bezit heb gehad. Voor de een zal het veel zijn en voor de ander niks, kijk je mee?

Je zal je verbazen maar pas sinds dit jaar heb ik een fout kerst trui! Elk jaar zodra het nationale foute kerst truien dag was bedacht ik mij pas dat ik er geen had en er echt een moest kopen. Nou dit stel ik dus al jaren uit, maar dit jaar was ik op tijd en bestelde ik de perfecte kerst trui.

Fijne feestdagen!
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

  1. Je kerstlook <333333333333 DONUT T T T T! OMG! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkenbaar.. Ik blijf ook maar shoppen, oeps. Maar de shoplogs zijn ook zo leuk, haha. Jouw velvet top is echt leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het toetje ziet er erg lekker uit, leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen