Mijn week | Op kraamvisite, heel veel werken en sinterkerstennieuw

by - 07:00


Al was het me weer een chaotische week, hij is snel voorbij gegaan! Ik heb niet alleen veel gewerkt maar ook een hoop leuke en gezellige dingen gedaan. Ik ben wat meer uitgerust dan vorige week en voel mij gelukkig ook weer helemaal fit!
Mijn week
Maandag was me toch een heerlijk dagje, ik sliep uit maar voor mijn doen ook echt lang! Toen ik wakker werd was het tijd om mij klaar te gaan maken voor het werk. Ik had een controle op het werk voor een activiteit en eind van de middag nog twee escape rooms. Na het werk heb ik thuis gegeten en mijzelf omgekleed want s' avonds ging ik op kraamvisite bij Quinty. Nee Quinty heeft geen kinderen gekregen maar wel twee cavia's waar ik even mee kwam knuffelen. Verder hebben we nog een stukje gewandeld met zijn twee en bijgekletst. Dinsdag heb ik een dagje gewerkt, ik had Lingo als activiteit en s' avonds had ik nog een escape room. Na het werk ben ik thuis meteen mijn bed in gegaan, ik was kapot.

Woensdag stond ik al wat vroeger op omdat ik op tijd op het werk moest zijn. Ik had s' middags namelijk een activiteit in Utrecht. Na mijn activiteit moest ik snel terug naar Den Bosch omdat ik daar twee Bossche Bollen workshops achter elkaar had. Tussendoor at ik als avond eten even een broodje van de Subway, ik ben echt verslaafd aan die broodjes! Donderdag moest ik ook werken en ook toen moest ik weer op tijd op het werk zijn, ik had namelijk solexen. En omdat die dag de McDonald's advent kalender begon heb ik met wat collega's daar onze lunch gehaald, hmm! Het was een drukke dag en ik heb veel buiten gewerkt. Dus toen ik thuis kwam ben ik lekker met een serie in bad geweest en daarna naar bed toe gegaan.

Vrijdag had ik een lekker dagje vrij en ik heb ook heel de dag weinig gedaan, ik ben in ieder geval het huis niet uit geweest. Ik sliep als eerst lekker uit en daarna keek ik mijn series Riverdale en Dynasty. Ik ruimde die dag mijn kamer op, ik heb wat zitten knutselen voor mijn 21 diner en ik heb heel veel blog foto's gemaakt. S' avonds kookte ik mijn favorieten pasta recept van dit moment. Na het eten heb ik nog heel lang gefacetimed met een vriend en keek ik de film Escape room. Zaterdag sliep ik ook weer lekker uit en werkte overdag veel aan mijn blog, Lifestyle Lieke heeft sinds vrijdag avond een nieuwe look. Ook verdiep ik mij wat meer in mijn product fotografie en zullen er kleine veranderingen komen in de opbouw van bepaalde posts! Zaterdag avond moest ik werken op de escape rooms, heerlijk als je net de horror film Escape Room gekeken hebt haha.. Tijdens mijn escape rooms maakte ik een kleurplaat en gedichtje voor Sinterklaas, want ja ik mocht mijn schoen zetten op het werk!

Zondag werd ik een beetje misselijk en beroerd wakker.. gelukkig was dit halverwege de dag weer over. Ik was weer lui en voerde overdag weinig uit, ik had de afgelopen week ook wel veel en lang gewerkt dus die rust had ik nodig! Ik pakte mijn Sinterklaas cadeautjes in, genoot lekker van mijn me time en aan het eind van de middag heb ik mij pas aangekleed. S' avonds vierde ik Sinterkerstennieuw met vriendinnen! We maakte allemaal een borrel hapje en namen 3 cadeautjes van €5,- mee, we deden een dobbel spel, hadden het heel gezellig en ondertussen hadden we onze eigen wijn proeverij!

Pictures
Met mijn koffers naar Utrecht om daar een dagje op locatie te werken!

Toen ik deze deal zag heb ik meteen een tafeltje gereserveerd voor mijn moeder en mij. Liefde voor La Cubanita en de film willen we allebei graag zien!

Ik kocht een nieuwe MAC lipstick uit de Snowball collatie (review volgt snel). Ik heb de dag erna veel blog foto's gemaakt van onder andere deze lipstick. 

Heb jij het vernieuwde Lifestyle Lieke al gezien? Ik heb een hele nieuwe lay out en header. Wat vind je er van?

Op het werk mochten we allemaal onze schoen zetten!

En de dag daarna was die gevuld! Helaas kan ik pas halverwege deze week zien wat er in zat omdat ik dan pas weer hoef te werken.

En Sinterklaas had onze mooie tekeningen en gedichtjes mooi opgehangen :)
Make-up van zondagavond
FOOD OVERLOAD


Blogposts
Hotspot | Jamin chocolade letter pop up bar Den Bosch
Onlangs zag ik een super leuke Facebook reclame van de Jamin voorbij komen. Er is een pop up chocolade letter bar geopend waar jij je eigen letter kan laten maken en versieren. Ik heb dit natuurlijk uitgeprobeerd!

Review | Essence limited edtition Make it Sparkle highlighter drops
De liquid highlighters zijn een nieuwe uitvinding in beauty land. Zo bracht Essence in de limited edition 'made to sparkle' lijn ook een liquid highlighter uit. Persoonlijk vond ik dit het leukste product uit de limited edition collectie en ik heb hem voor jullie getest!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

9 reacties

 1. Altijd leuk om te lezen & vind je nieuwe header heel mooi!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zag je er zondagavond mooi uit! Mooie look met die winged eyeliner. Mijn week was lekker druk en gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! En oh, cavia's, te schattig, ik heb er zelf ook twee <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah dat eten, mega lekker allemaal! Je eyeliner zit ook echt 'on fleek', wou dat ik dat zo mooi kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een hele drukke, maar fijne week achter de rug :) Wat staat rood jou mooi zeg <3 Ik ben trouwens erg benieuwd naar je MAC review, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lekker druk weekje heb je gehad zeg! De broodjes van Subway vind ik ook zó lekker, jummy. En Dynasty wil ik ook nog kijken. Is die leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dynasty is echt een super leuke serie! Een beetje Gossip Girl/Pretty Little Liars.

   Verwijderen
 7. Wat een leuke week! Ik had een vrij rustige week, ik was ook best wel moe dus heb lekker veel slaap gepakt. Ik ga binnenkort ook weer naar La cubanita. Zo leuk, ik wil ook echt naar die film.

  BeantwoordenVerwijderen