Mijn week | Lekker knutselen en koken, Sinterklaas vieren en ik ben eindelijk 21

by - 12:00


Dit was een heerlijk weekje! Niet alleen gingen mijn werkdagen snel voorbij, ik had heel veel leuks op de planning. Ik heb veel voorbereidingen gedaan voor zaterdag, ik vierde Sinterklaas en mijn verjaardag werd uitgebreid gevierd.

Mijn week
Maandag stond ik stand by op het werk voor de escape rooms, deze waren helaas niet geboekt dus ik had lekker een dagje vrij. Ik maakte een lekker uitgebreid ontbijtje voor mezelf en laste een luie dag in. Ik zat in een fijne blog flow en maakte veel blogfoto's, ook heb ik al mijn blogposts tot eind december al in gepland en ook bijna allemaal geschreven! Van maandag op dinsdag nacht heb ik heel slecht geslapen, ik was misselijk en was continue op en neer aan het lopen naar de wc. Ik zweette mij kapot en ik had zoveel buikpijn.. Maar dinsdag moest ik wel weer aan het werk. Ik heb in de ochtend lekker rustig aan gedaan want ik hoefde pas aan het eind van de middag te werken. Ik draaide de escape rooms van 4 tot 7 en daarna ben ik weer lekker naar huis gegaan. Ik at even een soepje als avond eten en ben daarna meteen mijn bed in gegaan.

Woensdag voelde ik mij nog steeds niet helemaal fit maar ik had wel een drukke planning. Ik ging met mama boodschappen doen voor mijn 21 diner. We zijn zeker naar 3 verschillende supermarkten geweest om alles bij elkaar te halen. Na de boodschappen ben ik naar het werk gegaan, ik moest een ritje naar Eindhoven maken en daarna kon ik weer lekker naar huis. Mijn vader kwam me ophalen en we zijn daarna meteen even door gereden om een kerstboom te halen! S' avonds hadden we pakjes avond, we gingen lekker fonduen en ondertussen pakte we cadeautjes uit. Donderdag had ik een drukke werkdag, ik begon pas aan het einde van de middag waardoor ik de ochtend nog lekker had om rustig aan te doen. Ik keek een kerstfilm en maakte voor mezelf een ontbijtje op bed (lekker lui). In de middag moest ik werken, ik had een Bossche Bollen workshop, een doen denken durven quiz en daarna nog een pubquiz. Een leuk en druk programma dus! Tussendoor had ik nog eventjes tijd om te genieten van de Mcdonalds.

Vrijdag begon mijn dag al lekker vroeg want ik moest om kwart voor 10 bij de opticien zijn om mijn lenzen op te halen, daarna had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen weer bij te laten werken en daarna had ik nog een afspraak bij de kapper! Toen ik thuis kwam na mijn drukke ochtend ging ik aan de slag met koken samen met mijn moeder. We hebben die middag al veel voorbereid voor mijn feestje en knutselde samen ook nog wat versieringen. Zaterdag was de dag, er komt nog een PLOG over dus ik verklap niet te veel. Maar in de ochtend regelde ik nog de laatste dingen voor het feest, s' middags versierde we de boel en deed ik nog even een power napje en s' avonds was het tijd voor mijn 21 diner! Daarna zijn we nog gezellig op stap geweest.

Zondag ochtend werd ik wakker samen met 3 vriendinnen die waren blijven slapen. We ontbeten samen en rond 12 uur gingen ze allemaal naar huis toe. Ik heb toen nog lekker rustig aan gedaan en mijn series gekeken in bad. Om 3 uur kwam mijn familie langs voor mijn verjaardag, ook al kon niet iedereen komen vanwege het weer, het was wel heel gezellig!

Pictures
Heerlijk ontbijtje op de maandag ochtend/middag haha

Ik voelde mij dinsdag avond zo ziek, ik nam lekker een warme kruik mee naar bed.

Woensdag had ik een ritje naar Eindhoven. Lekker mee zingen in de auto.. in mijn eentje!

Ik zocht een mooie kerstboom uit voor thuis!

S' avonds hadden we pakjes avond en gingen we fonduen

En natuurlijk ging de chocoladeletter die ik liet maken bij de Jamin op.


Liefde voor de Mcdonalds adventkalender

Foto bij de kapper!

Ik liet ombre highlights verven, ik ben er zo blij mee!

Lekker knutselen voor mijn 21 diner

Dit stond in de flat waar mijn opa en oma wonen op de ramen. So true <3

Ik was helemaal klaar voor mijn feest. Ook meteen een foto van mijn haar <3En omdat ik jarig was werd er in de club voor me gezongen en kregen we een fles rocketshot.

Mijn outfit voor mijn verjaardag op zondag!

Blogposts
Persoonlijk | Ben ik minder met mijn MBO diploma?
Het is alweer een jaar geleden dat ik begon aan mijn examen jaar en hard aan het bikkelen was om mijn examens te halen. Ik ben er nog steeds heel blij mee dat ik ben afgestudeerd en mijn diploma behaald heb alleen lijkt de lat voor vele toch hoger te liggen en lijkt het soms of ik 'minder' ben dan een ander.


Kruidvat lanceerde onlangs een leuke en betaalbare limited edition lijn met cupcake bruisballen en cold pressed zepen. De Catch & Shine collectie ligt al een aantal weken in de schappen en zal er ook niet heel lang meer zijn. Maar ik heb toch nog twee zeepjes kunnen bemachtigen.

Aangezien Sinterklaas zo'n gulle man is en met zijn verjaardag iedereen blij maakt met cadeaus, heb ik besloten om dit jaar een van mijn lezers ook blij te maken met een leuk cadeautje! Morgen word ik 21 en dat betekend groot feest dus ik pak uit met een leuk cadeautje.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Doe jij al mee met mijn verjaardags- win actie

You May Also Like

7 reacties

 1. Wat een leuke week! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Door jouw foto's krijg ik nu ook zin in McDonald's haha, kom daar bijna nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was je outfit + je haar mooi gedaan op je feest zeg! Zoo mooi. Nog gefeliciteerd meis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's. Die roze broek (ik denk dat het een broek is althans) die je aan hebt voor je feest vind ik erg gaaf! Waar heb je die vandaan? ;) Nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen