Mijn week | Bijkomen, vooruit bloggen en een gezellig feestje

by - 13:48


Deze week was niet heel spannend, ik heb namelijk niet heel veel gedaan. Ik moest eerst natuurlijk nog bijkomen van mijn eigen feestje en dat kwam deze week mooi uit omdat ik niet zo veel ingepland was op het werk.Mijn week
Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag en ik moest daar maandag nodig van bijkomen. Ik heb daarom ook de helft van de dag geslapen en verder heb ik series gekeken. Ik heb ook nog de Sims 3 gedownload en die heel de dag gespeeld. Ik was echt heel lui haha!

Dinsdag stond ik stand-by op de escape rooms, deze waren alleen aan het einde van de middag geboekt dus ik sliep ook weer lekker uit. Ik maakte heel veel blog foto's en werkte tot zeker halverwege januari vooruit met mijn blogs. Ik heb ineens zoveel inspiratie! Eind van de middag moest ik werken op de escape rooms.

Woensdag was ik vrij, al was ik de afgelopen dagen veel vrij ik heb mij zeker niet verveeld. Ik heb weer de Sims gespeeld en ik ben druk bezig geweest met mijn blog. Ook versierde ik samen met mama de kerstboom, altijd leuk om te doen! Er kwamen die dag een aantal pakketjes binnen, en natuurlijk moet ik die kleding dan meteen passen haha.

Donderdag moest ik het eind van de middag werken. Overdag had ik even mijn me time momentje en ging ik met de Lush bruisbal 'Think Pink' in bad, heel mijn bad was roze <3. Eind van de middag ging ik met de auto naar het werk omdat ik tot laat moest werken en ik anders niet meer thuis kwam. Ik zat die avond op de escape rooms en ik had de Ik Hou Van Holland quiz. Ik was pas laat klaar en toen ik thuis kwam lag ik dan ook zo te slapen.

Vrijdag was ik alweer vrij en door al die dagen vrij was ik echt heel moe, ik sliep lekker uit! Ik keek die dag de series die ik volgde en in de middag ging ik langs een vriendinnetje. Omdat mijn ouders dit weekend naar Keulen waren moesten mijn zusje en ik voor ons zelf zorgen, zo ook met eten. We bestelde allebei een pizza bij Domino's, heeeeeeerlijk! Na het eten maakte ik mijzelf klaar voor een feestje van een collega, daar ging ik met een aantal andere collega's naartoe. Het was echt super gezellig en we zijn rond 1 uur naar huis gegaan.

Zaterdag ochtend ging de wekker al heel vroeg want de collega die bij mij sliep moest vroeg werken. Toen ze weg was ben ik mooi nog even gaan slapen maar werd daarna alsnog moe wakker. S' middags moest ik werken, ik had samen met een collega de levensgrote winterspelen voor een heel leuk en gezellig gezelschap. S' avonds stond ik stand by op de escape rooms.

Zondag sliep ik weer lekker uit en heb ik ook meteen bijgeslapen, echt ik snap niet waar ik zo moe van ben haha. Ik ging s' middags met Quinty de stad in, we maakte foto's en zijn gezellig wat winkeltjes af gegaan. S' avonds aten we samen lekker bij de McDonalds en daarna moest ik werken. Ik had twee escape rooms en daarna ging ik lekker naar huis.

Pictures

Een sneakpreview van een van de blogfoto's die ik maakte!

Mijn mooie roze glitter badje <3

Ik word zo blij van kerst

Een pizza Margarita met knoflook saus blijft de beste <3

Mijn make-up en outfit voor het feestje vrijdagBlogposts
Inmiddels is al een groot deel van de MAC Snowball collectie uitverkocht. Maar toch wist ik nog een item te scoren! MAC lipsticks blijven mijn favoriet dus bij deze collectie was de keuze niet heel moeilijk toen ik de glitterende lipstick hulzen zag staan.

Ik ben er maanden mee bezig geweest, het voorbereiden van mijn 21 diner. De afgelopen week was het nog heel hectisch met de laatste versieringen en details maken en natuurlijk de gerechten van top tot teen goed voorbereiden. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, mijn 21 diner.

De december maand is echt mijn favorieten maand, Sinterklaas en mijn verjaardag vallen namelijk in deze maand. En omdat deze twee feesten allebei voorbij zijn deel ik mijn gekregen cadeautjes vandaag met jullie!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Leuk om te lezen! Ik wou dat ik genoeg inspiratie had om tot januari vooruit te werken. Momenteel moet ik naast het studeren nog goed vooruit plannen voor mijn blog.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je zo goed vooruit hebt gewerkt voor je blog! Wel minder dat je zo moe was, zelf heb ik daar de laatste tijd ook heel erg last van, misschien ligt het aan de tijd van het jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je zover vooruit hebt kunnen werken. Wel jammer dat je zo moe was, maar volgens mij hebben meer mensen er last van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht echt dat ik de enige was en vond het al raar om bijna elke dag ik m’n week plog ‘ik ben moe’ te schrijven haha.

   Verwijderen
 4. Ondanks je vermoeidheid zie ik wel dat je geniet! Probeer lekker bij te komen en tot rust te komen. 2018 staat voor de deur en daar moet je wel een beetje uitgerust aan beginnen hoor! whahaha KUSSSS

  BeantwoordenVerwijderen