Mijn week | Half Nederland doorreizen, 11/11 en een lange werkdag

by - 10:29


Ik was blij dat het weekend was omdat ik toen eindelijk weer een feestje had en ook uit kon rusten. Ik heb de hele week hard gewerkt en dus had ik weinig tijd voor leuke dingen en voelde ik mij elke dag super moe. Ik ben blij dat deze week voorbij is.


Weekview
Maandag heb ik lekker een middagje gewerkt! Ik moest hier alleen wel een hele rit voor maken aangezien ik een activiteit bij mensen thuis had. Ik moest met de trein naar Nijmegen en vanuit daar nog met de bus. Uiteindelijk was het een leuke en gezellige middag! S' avonds heb ik gefacetimed met een vriend en ben ik niet al te laat gaan slapen. Dinsdag kon ik niet echt uitslapen dus ben ik op tijd naar het werk gegaan, ik had ook maar een ritje naar Nijmegen om wat spullen naar de vestiging te brengen en daar ook weer op te halen. S' avonds draaide ik de escape room en daarna ben ik naar huis gegaan.

Woensdag was ik vrij al heb ik niet echt van mijn dag kunnen genieten, ik had namelijk een enorme dip en voelde mij alleen maar rot. Soms heb je even zo'n dag.. Donderdag was ik om 8 uur alweer op het werk, ik had namelijk al vroeg een activiteit in Eindhoven! Na mijn activiteit moest ik nog naar twee andere locaties in Eindhoven om spullen weg te brengen, daarna ben ik weer terug gegaan naar Den Bosch om op te ruimen, heb ik heel snel avond gegeten en zat ik om half 5 alweer in de auto naar Nijmegen. S' avonds had ik daar met een collega een activiteit en was ik om 11 uur s' avonds klaar.

Vrijdag sliep ik heerlijk uit na mijn dip dag woensdag en mijn lange werkdag donderdag had ik dit ook echt nodig! Ik keek in de ochtend lekker mijn serie's met een ontbijtje op bed, love it. S' middags ging ik weer richting het werk en mocht ik naar Utrecht. Tijdens mijn activiteit heb ik wat gegeten en geshopt in de stad. Zaterdag was het 11/11 oftewel Carnaval in Oeteldonk! Om 11:11 stonden Renee en ik op de Parade in Den Bosch om de start van Carnaval te vieren en we hebben het tot s' avonds 11 uur volgehouden haha. Zondag was ik brak maar toch moest er ook gewerkt worden! Om 10 uur stond ik dan ook mooi met een koffie op het werk. Gelukkig was het een rustig dagje!

Pictures


Blogpost overview
Persoonlijk | Mijn super mega XXL uber grote december wishlist 2017
November is net begonnen en ik kom al door met mijn december wishlist! Net als vorig jaar heb ik weel een verlanglijstje gemaakt met kleine, leuke cadeautjes die ik graag zou willen hebben. December is voor mij een drukke maand met Sinterklaas, mijn verjaardag en kerstmis.

Persoonlijk | Ik stop
Ja die titel laat je wel even schrikken he? Nee ik stop niet met Lifestyle Lieke zeker niet! Ik stop met alle liefde en plezier nog steeds 4 keer per week mijn hersenspinsels, ideeën, recepten, reviews en noem het maar op in het schrijven van artikelen. Maar waar stop ik dan wel mee?

Quote of the week

"Storms don't last forever"

Hoe was jouw week? 
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Oooh 11/11! Leuk om te zien. Ik heb het zelf niet gevierd, maar achteraf had ik misschien toch wel een klein beetje spijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je weekoverzicht te zien & leuke foto's!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op naar een veel fijnere week; ENNNNN dat het maar snel carnaval mag zijn! <333333

  BeantwoordenVerwijderen