Mijn week | Blauw oog, veel werken en een gezellig avondje stappen

by - 19:28


Afgelopen week was niet zo'n spannende week, ik heb vooral veel gewerkt en op mijn vrije dag was ik vooral heel lui. Ik weet niet wat ik had deze week maar ik was gewoon heel moe en had weinig zin om dingen te doen.Week view
Maandag middag heb ik lekker gewerkt in Utrecht. Ik kon op en neer met de bedrijfsauto, helaas stond ik de terug weg wel heel erg in de file.. S' avonds stond ik nog ingepland op de escape rooms en kwamen er een aantal collega's uit Eindhoven onze VR room spelen. Omdat een van mijn collega's zo enthousiast was en ik niet opletten had ik zo een controller in mijn gezicht. Met als gevolg een blauw oog en een licht hersenschudding.

Dinsdag was ik vrij en maar goed ook! Ik had zo'n koppijn door die klap dat ik lekker heel de dag in bed heb gelegen. Ik stond wel stand by op de escape rooms maar die werden die dag niet geboekt. Ik heb lekker veel geslapen en lui serie's gekeken. S' avonds keek ik gezellig met mama opsporing verzocht en aten we nachos uit de oven <3

Woensdag was ik ook nog een dagje vrij. En elke woensdag is mijn me time dagje, dus daar genoot ik weer heerlijk van! Ook maakte ik weer een hoop blog foto's zoals altijd en werkte ik verder aan een aantal artikelen die binnenkort online komen. S' avonds ging ik nog facetimen met een vriendin en ben daarna gaan slapen.

Donderdag mocht ik weer werken met twee collega's in Utrecht! Ik had de 'ik hou van Holland' quiz, een van mijn favorieten activiteiten. Omdat we rond etenstijd klaar waren hebben we bij Julia's een lekkere pasta gehaald en zijn we daarna terug gegaan naar Den Bosch. Eenmaal daar kwam ik een aantal oude leraren van mijn school tegen die een van de escape rooms gingen spelen. Ik was laat thuis en heb toen even lekker gedoucht en ben daarna gaan slapen!

Vrijdag was ik vrij en heb ik lekker uitgeslapen. Eenmaal wakker heb ik ontbeten en mijzelf klaargemaakt want ik had om 3 uur afgesproken bij een vriendinnetje. We zouden die avond opstap gaan in Tilburg dus spraken we al wat eerder af om bij te kletsen, te eten en ons klaar te maken. In de avond hebben we eerst gezellig op het terras gezeten en rond 12 uur zijn we de kroegen en clubs in gegaan. Het was een gezellige avond.

Zaterdag mocht ik weer een dagje werken in Utrecht. Wij werden om 10 uur wakker en zijn toen een ontbijtje gaan halen bij de Albert Heijn. Ik ben daarna meteen doorgereden naar het werk om vanuit daar de trein naar Utrecht te pakken. Het was een hectische dag met k*t weer dus het was nogal een rot dag om te werken. Eenmaal klaar konden we gelukkig wel met de auto terug naar Den Bosch, onderweg zijn we wel nog even lekker naar de MacDonalds geweest haha.

Zondag sliep ik uit omdat ik pas laat in de middag hoefde te werken. Het was rustig op het werk dus ik heb zelf nog wat spellen gespeeld in de VR room. S' avonds had ik op locatie weer de 'ik hou van Holland'quiz. Het was super gezellig en heel leuk, dan ga ik al met een voldaan gevoel naar huis! Ook al was het wel laat.

Pictures


Je ziet het een klein beetje, een rode kring onder mijn oog van de klap...

Jammieeee

Dit leuke bomberjack kwam afgelopen week binnen, i love it <3
Blogpost overview
Review | Luxe tandenbleekset van tandenbleken-thuis.nl
Tegenwoordig eten en drinken we veel producten die slecht zijn voor onze tanden. De suikers en kleurstoffen zorgen er voor dat de kleur van onze tanden zijn natuurlijke glans verliest. Tanden bleken is daarom een mooie oplossing en zeker als dit thuis kan en voor veel minder geld.

Beauty | 5 beauty producten die ik vroeger gebruikte
De jeugdherinneringen, soms als ik door de Action rond loop of een bepaald beauty product van Essence vast pak komen ze weer naar boven. Ik heb een lijstje opgesteld met de 5 beauty producten die ik vroeger gebruikte, waar het allemaal mee begon.

Quote

"Clinomania; (n.) excessive desire to stay in bed"

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties

  1. Klinkt als een week dat je even moest bijkomen, en wat vervelend van je oog! Hopelijk valt het mee met die hersenschudding! NACHOOOOOOOOOS <3 Love it.

    BeantwoordenVerwijderen