Mijn week | Foto's maken in het bos, een gezellig feestje en tafelfriet

by - 09:13


Een dagje later als gepland komt week view als nog online.. sorry! Ik had een drukke week en tussen mijn 5 dagen werken kon ik met alle leuke dingen op de planning geen plekje vinden om dit te schrijven. Maar beter laat dan nooit!Weekview
Maandag was ik lekker vrij! Ik stond wel stand-by op het werk maar dat was uiteindelijk helemaal niet nodig. Een lekker dagje om rustig aan te doen en te bloggen dus! Ik deed weer een hoop ideeën op en maakte weer wat blogfoto's. Dinsdag ben ik in de ochtend met mama langs wat winkels gegaan om sinterklaas cadeautjes bij elkaar te zoeken. Omdat we op korte termijn nog sinterklaas bij mijn opa en om hadden. Einde van de middag moest ik werken op de escape rooms en toen ik s' avonds thuis kwam heb ik lekker op de bank Opsporing verzocht gekeken.

Woensdag was ik een lekker dagje vrij en daarom kon ik ook lekker uitslapen! Ik begon mijn dag met een serie in bad, gewoon weer even lekker me-timen. In de middag had ik met Quinty afgesproken om foto's te gaan maken in het bos! We hebben echt leuke foto's gemaakt en er komt snel een outfit post online. S' avonds heb ik gezellig met vriendinnen in Tilburg een terrasje gedaan. Donderdag moest ik om half 2 beginnen met werken en was ik pas om half 12 klaar.. Ik had zo'n drukke en strak geplande dag dat ik ook pas kon avondeten om 12 uur s' nachts. Ik bestelde een pizza en nam die mee naar huis, thuis op de bank heb ik hem op zitten eten samen met mijn zusje die nog wakker was.

Vrijdag werd ik wakker met een nogal beroerd gevoel, ik voelde me gewoon echt even niet fit. Ik heb daarom in de ochtend ook vrij weinig gedaan en kwam niet verder dan een serie kijken. S' avonds moest ik werken, ik had een moordspel met een super leuke groep. Zaterdag moest ik ook weer een dagje werken. Ik was de ochtend vrij waardoor ik lekker kon uitslapen. In de middag had ik een Bossche bollen workshop en in de avond had ik één VR room. Na het werk heb ik mij snel omgekleed omdat een collega een feest gaf en we daar met een aantal collega's heen gingen.

Zondag werden ik en een collega wakker na het feestje. We waren om half 3 thuis en moesten om 9 uur weer aan de bak op het werk. Vanwege de intocht van Sinterklaas die dag was het enorm druk in de stad en heel hectisch op het werk. Ik had een steptocht en s' avonds nog een pubquiz. Na mijn werk had ik een girls night met een paar collega's! We aten tafelfriet, dronken cocktails, keken Disney films en hadden nog een hoop andere lekkere hapjes. Ik pakte mijn laatste bus naar huis die avond en lag om half 1 lekker in bed.

Pictures
Een nieuw carnavals embleem dat ik voor mijzelf gekocht heb!

Maandag maakte ik blogfoto's waaronder deze leuke!

Liefde voor dit snapchat filter!


Deze nieuwe netflix serie is zoooo leuk!

Vrijdag had ik moordspel en onder dit kleed lag mijn lijk...


Feestje!

Mijn lieve leuke en gezellige collega's

TAFELFRIET <3


Blogpost overview
Outfit lookbook | BLCK
Zwart is een kleur die volgens mij bij iedereen wel in zijn of haar kledingkast te vinden is. Zo ook bij mij! Zwart is gewoon een fijne 'kleur' om te combineren in een outfit, maar soms is een geheel zwarte outfit ook wel eens fijn.

Fashion | 5 manieren om de velvet haarband te dragen
De velvet en geprinte haarbanden zijn het fashion item van het komende seizoen. Je ziet ze in verschillende kleuren en ook met veel leuke printjes. Maar hoe draag je ze nu eigenlijk? ik heb 5 van de leukste en makkelijkste haarstijlen voor jullie op een rijtje gezet!

Plog | D'n elfde van d'n elfde
Voor een echte Oeteldonker zoals ik is de elfde van de elfde een belangrijke datum. Carnaval start dan officieel, ook hier in Den Bosch. Samen met Renee en uiteindelijk nog veel meer anderen die we tegen kwamen vierde ik deze dag.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Volgens mij heb jij echt een hele leuke baan! Klinkt goed in ieder geval. Nu heb ik trouwens zin in een cupcake, ziet er super lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik ben zelf ook een beetje obsessed met dynasty & met riverdale.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omygod! Dat tafelfriet! IS GENIAAAAAAAL!
  Dynasty is echt heel leuk he! Ik ben ook helemaal verslaafd!

  En jammer dat het vrijdag niet door ging; we plannen snel iets opnieuw! <3

  BeantwoordenVerwijderen