PLOG | D'n elfde van d'n elfde

by - 07:00


Voor een echte Oeteldonker zoals ik is de elfde van de elfde een belangrijke datum. Carnaval start dan officieel, ook hier in Den Bosch. Samen met Renee en uiteindelijk nog veel meer anderen die we tegen kwamen vierde ik deze dag.


De dag begon al lekker vroeg want ik stond al om 9 uur op. Renee zou om 10 uur bij mij zijn dus ik moest nog een hoop doen voordat we konden gaan. Mijn kamer was namelijk nog een grote bende die ik dus moest opruimen, plus ik moest mezelf nog klaarmaken!Mijn jasje hing al helemaal klaar en zelfs met het embleem er op van 2018. Ik had mijn Oeteldonkse sjaal, handschoenen, veldfles, haarbandje en beenwarmers ook al klaar liggen. Voordat we gingen vulde we onze veldflesjes nog met schrobbelér en toen konden we er tegen aan.

Want om 11:11 startte carnaval vanaf de parade in Den Bosch. Het laatste stukje hebben we gerend maar we waren er uiteindelijk precies op tijd! Omdat we nog niet geluncht hadden zijn we gaan eten bij de Macdonalds, waar we eerst dik 20 minuten op hebben moeten wachten want ja het was druk en Renee moest zo nodig een Filet-o-fish en die duurde nog wel even. En omdat ik nog eten over had en wij standaard wat meenemen in onze zakken als we honger krijgen en we staan midden in de kroeg (dit is een serieus probleem), hadden we de overige kip nuggets meegenomen! Na onze lunch zijn we bier gaan halen en zijn we wat kroegjes af gegaan.


Halverwege de middag hebben we een aantal van mijn collega's opgehaald en zijn we gezellig verder gaan feesten in de stad. Het was druk maar omdat veel kroegen ook buiten van alles hadden staan was er plek voor iedereen. Om 4 uur zijn we even naar huis gegaan voor een power meal (pizza) en om weer even nuchter te worden. Om 6 uur fietste we weer naar de stad toe waar we op vriendinnen en collega's gewacht hebben om gezellig samen de stad in te gaan.

We hebben nog even genoten van een happy hour in de kroeg en zijn om 8 uur weer gaan eten. Want ja van al dat lopen en het bier krijg je toch wel echt honger! Na het eten hebben we nog een aantal kroegjes gehad alleen werd het veel te druk en overal stonden super lange rijen. Daarom zijn we ook niet al te laat naar huis toe gegaan!

Vier jij carnaval? Zo ja, waar?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Fijn dat het zo gezellig was! Ik ben zelf totaal geen carnaval fan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal zo gezellig! Hier vieren we (helaas) geen carnaval. Lijkt mij wel gaaf om een keer mee te maken! De enige keer dat ik overdag zuip is op Koningsdag haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Normaal vierde ik altijd carnaval, maar nu doe ik het inmiddels al een aantal jaren niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zooooo leuk! IK heb zoveel zin in Carnaval <33333333

  BeantwoordenVerwijderen