Persoonlijk | Mijn super mega XXL uber grote december wishlist 2017

by - 07:00


November is net begonnen en ik kom al door met mijn december wishlist! Net als vorig jaar heb ik weel een verlanglijstje gemaakt met kleine, leuke cadeautjes die ik graag zou willen hebben. December is voor mij een drukke maand met Sinterklaas, mijn verjaardag en kerstmis.Vorig jaar maakte ik ook zo'n lijstje, deze werd erg goed bekeken en familie en vrienden haalde er ook een hoop inspiratie uit om cadeautjes te kopen. Multifunctioneel dus!

Beauty

1. Balea adventskalender 2017 | 2. Makeup Revolution liquid highlighter Rose Gold | 3. Makeup Revolution Retro luxe matte lip kit Echelon | 4. MAC Velvet Teddy | 5. Tommy Hilfiger Tommy Girl | 6. Tangle teezer Disney |

Fashion

1. Millie Bow Front Cross Bag | 2. Muntjes ketting zilver | 3. Korte ketting met hartje zilver | 4. Oeteldonk carnavals embleem | 5. Lucky bracelet |

Accessoires en boeken

1. Rose gouden oplaadkabel 3 meter | 2. Marmer softcase Iphone 6s |  3. TPU case little Iphone 6 | 4. Stradavarius weekplanner | 5. Wreck this journal jubileum editie |

Woonaccessoires 

1. Houten fotolijstjes verschillende maten | 2. Drink glazen | 3. Karaf | 4. Blond Amsterdam 'even bijkletsen' Theepot | 5. Showrek Wandrek

Weer een groot lijstje met dit jaar een nieuwe categorie 'woonaccessoires'. Als je mij al even volgt weet je dat ik van plan ben om uit huis te gaan, dus ik ben ook begonnen met een uitzet.

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

5 reacties

 1. Leuk lijstje! Velvet Teddy wil ik ook nog steeds hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, heel leuk allemaal! De Balea adventskalender staat ook echt heel hoog op mijn lijstje, maar helaas kom ik pas eind december weer in Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, die weekplanner van Stradivarius wil ik ook heel graag. Hij leek me best heel goed! Fijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word hier heel hebberig van! Velvet Teddy vind ik zo prachtig, alhoewel hij wel wat bruin is voor mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het reageren ging even stroef via de telefoon; dus bij deze! Je moet Velvet Teddy echt halen; mijn all time favourite! Hij is ZOOOOOOOOOOO mooi. Hoop dat je lekker verwent wordt deze december maand!

  LIEEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen