Persoonlijk | Mag ik ff zeiken tag

by - 11:03


Ah ik zit in een winterdipje denk ik, ik mis de zomer wil weer terug naar Bonaire waar ik afgelopen jaar naartoe op vakantie ging, ik wil weer lange middagen op het terras beleven en leuke dagjes weg zonder dat ik mij zorgen hoef te maken om het weer. Jep vandaag ga ik even lekker zeiken!Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Mensen die sloom lopen.. ik loop in de stad als ik aan het winkelen ben of naar een bepaalde winkel toe loop stevig door en dan heb je er van die mensen tussen zitten die dan lekker op hun gemak lopen. Geen probleem natuurlijk, ieder zijn ding MAAR dan staan ze midden op de stoep stil. Gewoon zonder reden, recht voor mijn neus.

Wat vind jij echt irritant in het verkeer?
Files, geen twijfel over mogelijk. Ik kan echt wel file rijden maar ik word er zo chagrijnig van, en zeker als er dan zo'n motorrijder vrolijk tussen door komt rijden. Daar erger ik mij dan kapot aan haha!

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Hollandse pot. Vroeger vond ik het heerlijk als er een bord met aardappels, groenten en vlees voor mijn neus stond. Maar nu krijg ik het gewoon echt niet door mijn keel heen! Uitzondering voor boerenkool dan.

Wat vind jij de rottigste klusjes in huis?
Ik doe het niet vaak maar ik heb een hekel aan het opruimen van mijn kledingkast. Het is zo'n werk om te doen en omdat ik klein ben moet ik ook moeite doen om bij de bovenste plank te kunnen. Nee mijn kledingkast opruimen is niet mijn ding.

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog dat je hem meteen weer weg klikt?
Blogs die over producten schrijven (waarschijnlijk een samenwerking gewoon voor het hebben), die totaal niks met hun blog te maken hebben. Voorbeeld: een beauty blog dat schrijft over een tuinaccessoire van een of ander internet bedrijf. Er zullen bloggers zijn die dat ook van mij vinden misschien, maar ik koos bewust voor een persoonlijk blog om te schrijven over wat ik wil!

Welk tv programma vind je echt verschikkelijk?
Alle talentenjacht programma's, het is allemaal zo in elkaar gezet daar houd ik niet van. Ik ken namelijk iemand die gevraagd is voor zo'n programma en die zou dan al standaard tweede worden.. de persoon die eerste word gaat op basis van de stemmen van de kijkers en zei zou tweede worden zonder er eigenlijk haar best voor te moeten doen. Commercieel gedoe allemaal.. bah!

Aan welk make-up product heb je een hekel?
Ik kan zo niet echt een product opnoemen waar ik echt een hekel aan heb. Al vind ik losse glitters wel erg vervelend, want na twee weken vind je ze nog overal terug.

Wil je verder nog even ergens lekker over zeiken?
Ja het is nu ik dit schrijf 8 uur s' ochtends en er zijn bouwvakkers bezig in onze badkamer. Deze mannen zouden 2 weken geleden al klaar moeten zijn met onze badkamer maar ze hadden zoveel fout gedaan (tegels kleurde niet samen, kit werk was scheef, 2 lekkages, temperatuur knop deed het niet). Ik heb al 2 weken lang om 8 uur s' ochtends wakker gelegen en nu weer. Ik heb ook mijn slaap nodig!

Zo nu voel ik mij weer beter en heb ik even lekker kunnen zeiken!
Wil jij nog ergens over zeiken? Doe dat maar in de comments.

Liefs, Lieke
Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

1 reacties

  1. Soms is zeiken gewoon even lekker en nodig! In veel dingen kan ik me helemaal vinden, alsof ik het zelf geschreven zou hebben ;) Wel erg vervelend van je badkamer trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen