Persoonlijk | Ik stop!

by - 07:00


Ja die titel laat je wel even schrikken he? Nee ik stop niet met Lifestyle Lieke zeker niet! Ik stop met alle liefde en plezier nog steeds 4 keer per week mijn hersenspinsels, ideeën, recepten, reviews en noem het maar op in het schrijven van artikelen. Maar waar stop ik dan wel mee?


Een halfjaar geleden besloot ik om een Instagram account aan te maken voor mijn blog. Omdat ik alleen maar foto's van mijzelf wil plaatsen op mijn eigen Instagram account. Maar het hebben van twee accounts is niet zo makkelijk als het lijkt.

Ik houd mijn privé account eigenlijk altijd open, ik like en reageer hier het meeste mee op andere accounts. Ik volg ook een aantal van mijn favorieten bloggers en ik plaats natuurlijk wel in mijn story als ik een artikel online heb staan. Maar om daarnaast nog dagelijks een foto te plaatsen op mijn blog Instagram is toch wel een hele klus, zeker met de drukke baan die ik heb vergeet ik het ook nog wel is. Ik reageer hiermee ook weinig op andere blogs en likes geven komt er ook maar weinig van.

Dus ik heb de knoop doorgehakt en ik verwijder dit account! Jullie kunnen mijn privé account @Liekesluiter gewoon volgen want het is een openbaar account. Dus als je nog up to date wil blijven van mijn leven en blog posts volg dit account dan voortaan!

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

3 reacties

  1. Ik schrok al toen ik gisteren je account niet meer kon vinden! Ben meteen je andere account gaan volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik schrok al! Ik zag van de week inderdaad al dat je je account had verwijderd via een app. Volgens mij volgde ik je al op de privé account :)

    BeantwoordenVerwijderen