Mijn week | Sinterklaas, 21 diner inkopen doen en een beetje ziek zijn

by - 10:30


De week is alweer om! Voor mij duurde deze week ontzettend lang, ik had wat leuke dingen gepland en ik heb veel gewerkt maar ik was ook echt heel erg moe. Hoe het komt weet ik niet maar ik heb deze week ook veel geslapen haha.


Maandag was ik echt kapot, mijn wekker ging om 8 uur. Na zoveel dagen werken en zoveel feestjes en leuke dingen was ik gesloopt. Ook was ik er echt van overtuigt dat mijn activiteit om 11 uur begon, maar omdat ik mijn rooster altijd nog check voor ik ga werken deed ik dat vandaag ook weer. En wat bleek, mijn activiteit begon om 1 uur! Ik draaide mij mooi nog even om en sliep nog 2 uurtjes. Ik had een rustig werkdagje en dat was heel fijn. In de avond had ik Sinterklaas bij mijn opa en oma met de hele familie. Eerst aten we Chinees en daarna was het tijd om de cadeautjes uit te pakken! De nacht van maandag op dinsdag sliep ik niet lekker, ik had veel buikpijn en liep daarna continue op en neer naar de wc. Ik had die dag ook eigenlijk was afgesproken met een collega maar dat heb ik af moeten zeggen omdat ik mij niet fit voelde. Serie kijken in bed it is!

Woensdag sliep ik al wat beter en voelde ik mij ook al weer wat beter. Ik moest eind van de middag werken en in de ochtend keek ik een film. Samen met een collega mocht ik een Pubquiz geven bij Heineken, super leuk en gezellig was dat. S' avonds aten we thuis taco's, echt mijn lievelingseten. Na het eten had ik een afspraak bij de opticien en na mijn afspraak ging ik lekker in bad en had ik mijn me time avondje. Donderdag sliep ik uit, ik had het denk ik nodig haha. Eind van de middag hoefde ik pas te werken dus overdag poetste ik mijn kamer en maakte ik blog foto's. Ik had een Bossche Bollen workshop en s' avonds nog escape rooms. 

Vrijdag lag ik de ochtend lekker in bed en deed ik een poging tot uitslapen die helaas mislukte. Toch heb ik mij nog een paar keer omgedraaid en spelletjes gespeeld op mijn telefoon. Ken jij het spelletje Animal Crossing op de DS nog? Die is er nu dus voor op de Iphone en ik ben helemaal verslaafd haha. Vrijdag middag ging ik met mama op pad om decoratie spullen te halen voor mijn 21 diner die over 2 weken is. We zijn heel wat winkels af gegaan maar hebben ook wel echt leuke spullen gekocht. Daarna zijn we nog ergens gaan lunchen en at ik een lekker broodje gezond. S' avonds haalde mijn zusje friet voor ons en aten we dat gezellig met een vriendin van haar op de bank op. De rest van de avond lag ik in bed een beetje spelletjes te spelen, te bloggen en tv te kijken.

Zaterdag ochtend sliep ik lekker uit, hmm heerlijk! Rond de middag ging ik naar de stad, net voor mijn werk heb ik nog wat Sinterklaas inkopen gedaan en wat kleine dingetjes voor mijzelf gekocht. In de middag moest ik dus werken, we hadden een hoop solex groepen die dag. Daarom heb ik heel de middag samen met een collega rondjes gereden achter de groepen aan. S' avonds moest ik ook nog werken, ik at dus ook weer op het werk. Rond 8 uur was ik klaar en ging ik lekker naar huis toe! Omdat ik heel de dag buiten gewerkt had had ik het echt zo super koud dat ik thuis lekker in bad ben gegaan. Zondag sliep ik ook uit en toen ik wakker werd was het meteen al tijd om mezelf klaar te gaan maken en naar het werk toe te gaan. Ik heb een lekker middagje gewerkt en s' avonds op de bank tv gekeken.

Pictures


Mijn Carnavalsjasje heeft er weer wat emblemen bij, ik laat ze binnenkort in een post zien! 


Lekker een broodje gezond als lunch, hmm!

Preview van mijn 21 diner inkopen!

Ik liet deze leuke letter maken bij de Jamin <3

Blogposts
Persoonlijk | Mag ik ff zeiken tag
Ah ik zit in een winterdipje denk ik, ik mis de zomer wil weer terug naar Bonaire waar ik afgelopen jaar naartoe op vakantie ging, ik wil weer lange middagen op het terras beleven en leuke dagjes weg zonder dat ik mij zorgen hoef te maken om het weer. Jep vandaag ga ik even lekker zeiken!

Shoplog | Kiko, Aliexpress, Boohoo en meer
De afgelopen tijd heb ik heel wat geshopt, zonder dat ik het door had dus toch een mooi lijstje om een shoplog over te schrijven. Al zijn er nog wat Aliexpress pakketjes die wel een eeuwigheid lijken te duren onderweg, jullie kunnen vandaag al een aantal van mijn aankopen zien.

Hoe was jouw week?
Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

7 reacties

 1. Hopelijk ben je een beetje tot rust gekomen mop! Op naar weer een fijne week hopelijk! Die chocolade letter ziet er btw echt mega lekker uit omnomnomnom! LIEFSS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh! Zelf een chocoladeletter laten maken? Klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend dat je je niet zo goed voelde, ik herken het helaas! Lijkt echt ontzettend te heersen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen, ik ben zelf ook een hele tijd ziek geweest. Komt waarschijnlijk door het koude, regenachtige weer ineens.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend dat je ziek was! Ik was de afgelopen week ook ziek, heb ook echt een winterdipje, argh!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke week! Op het ziek zijn na dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat broodje ziet er lekker uit zeg! Balen dat je je niet zo fit voelde. Hopelijk gaat het alweer beter!

  BeantwoordenVerwijderen