Hotspot | Jamin chocoladeletter pop-up bar Den Bosch

by - 07:00


Onlangs zag ik een super leuke Facebook reclame van de Jamin voorbij komen. Er is een pop up chocolade letter bar geopend waar jij je eigen letter kan laten maken en versieren. Ik heb dit natuurlijk uitgeprobeerd!De pop up bars zijn te vinden in Amsterdam, Leeuwarden en Den Bosch. De letters kosten €6,- en je kan je eigen kleur en 4 toppings kiezen om je letter mee te versieren. Bekijk hieronder de promo videoJe krijgt al standaard de letter S, dit is logisch aangezien ze anders alle letters altijd op voorraad moeten hebben om deze te kunnen maken. Je kan kiezen tussen een witte letter of een bruine letter, deze dippen ze dan in bruine chocolade zodat de strooisels goed blijven zitten. Dan kun je kiezen voor 4 verschillende toppings, en dat is nog een moeilijke keuze. Van marshmallows tot nerds snoepjes en van karamel tot twix bites. Je kan er echt van alles op doen.

Ik koos voor een witte letter, ook deze dipte ze in de bruine chocolade. Ik koos voor de toppings; karamel, stroopwafel, mini marshmallows en unicorn sprinkels. Ik vond dit zo'n leuk concept toen ik de reclame op Facebook voorbij zag komen dat ik er ook een wilde!


De letters kun je laten maken bij de Jamin filialen in Den Bosch, Amsterdam en Leeuwarden. Dit kan t/m 6 december!

Wat vind jij van deze letters?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

7 reacties

 1. Wauw, wat een leuk idee! Zeker om als cadeautje te geven.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super grappig dat dat kan, ook leuk als cadeautje!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg hier spontaaaaaaaan honger van! Helaas zit ik op dieet en is dit echt een calorie bom van heb ik jou daar! Hahaha
  Ik had ook voor caramel en stroopwafel gekozen denk ik; eigenlijk alles met chocola! Als we dan toch al slecht bezig zijn Hahahaha!

  Leukkk! Jammer dat het zo ver weg is( alleen maar goed hoor ik zie de 3 kilo er al weer bij zitten )

  Lieeeeefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Dat ziet er echt super lekker uit (beetje te lekker.) Ik ben bang dat ik de hele pop-up store zou leegkopen, chocoholic overhere)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super origineel idee!! Ik ben niet zo een grote snoepkont qua chocolade/karamel etc dus ik hoef er geen haha, maar wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk én lekker! Had het ook voorbij zien komen de reclame, maar helaas niet in de buurt voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen