Beauty | 5 beauty producten die ik vroeger gebruikte

by - 07:00


De jeugdherinneringen, soms als ik door de Action rond loop of een bepaald beauty product van Essence vast pak komen ze weer naar boven. Ik heb een lijstje opgesteld met de 5 beauty producten die ik vroeger gebruikte, waar het allemaal mee begon.



Ik denk dat de meeste producten voor veel wel herkenbaar zijn en misschien stiekem ook nog eens op jouw lijstje kunnen staan. Ik heb wel meer producten die ik vroeger gebruikte maar ik heb er 5 uitgekozen die ik me nog kan herinneren (hihi) en waar ik de meeste herinneringen bij heb.

Gosh Light 'n shine lipgloss
Mijn eerste jaar op de middelbare school was dit echt een lipgloss die je wel moest hebben. Ten eerste zat er in deze lipgloss volgens mij pure glitter waardoor je echt tha bomb was. En hij had een led lampje in de dop zitten. Als je de applicator uit de huls draaide gingen de lichtjes aan. En om het af te maken zat er nog een spiegeltje op de zijkant geplakt (waar dan nog zo'n vervelend bescherming laagje overheen zit die je er vergeet af te halen en jij je af vraagt waarom je de lipgloss met het lelijke spiegeltje gekocht hebt). Maar al met al was dit echt een top lipgloss want ja wie wil er nou niet s' nachts in het donker zijn lipgloss bijwerken?

Hema Metallic eyemousse 
Dit was de oogschaduw die mijn dagelijkse look (de plamuur foundation en het kleine laagje mascara) helemaal af maakte op de middelbare school. Eerst smeerde ik het over mijn hele oog, maar toen kwam ik erachter dat ik als ik thuis kwam uit school ik eruit zag of ik meegelopen had met RuPaul's dragqueen show. Ik besloot een eyeliner kwastje te kopen en dus een mooi subtiel randje boven mijn oog te zetten. Dit heb ik voor jaren gedaan tot ik de zwarte liquid eyeliner uitvond..

Bruno Banani Pure Woman
Hoe roze de verpakking is zo mierzoet is deze parfum. Iets waar ik nu totaal op uitgekeken ben maar toen kon ik niet zonder. Ik spoot mezelf helemaal onder met deze parfum en hij ging natuurlijk ook mee in mijn tas naar school. Toen vond ik hem lekker momenteel ben ik meer van de frisse en bloemige geuren. Maar het was toen een van de betaalbare merk parfums samen met Playboy!

Miss Sporty Hollywood lipgloss
Het ging er niet om hoe de lipgloss eruit zag op je lippen, nee het ging er om dat je zoveel mogelijk op je lippen smeerde dat ze zo vol werden en kei hard shinen. Of je had de knalroze variant of de doorzichtige, de andere kleuren waren voor de meiden die er totaal geen verstand van hadden. Ja je moet iets doen om erbij te horen toch?

Vogue Deodorant
Oh my, dit was gewoon mijn hele jeugd. Deze zoete, leuk verpakte en soms zo smerig ruikende deodorants! Na het gymmen spoot iedereen zich helemaal onder met deze deodorant, en natuurlijk had niemand dezelfde. Een vergaste kleedkamer met honderd verschillende zoete geuren, ja prachtig was dat. En je kreeg ze natuurlijk ook altijd cadeau van familie of vrienden, samen met de bijpassende douchegel.

Welk beauty product is voor jou echt een jeugdsentiment?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. Haha, heel herkenbaar! Vooral die Vogue deo's, die gebruikte ik ook heel veel. Maar ze zijn eigenlijk zo mierzoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omg die Vogue deo's! hahahaha! Die vind ik nu zo ontzettend stinken! Te zoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Same here! Soms koop ik die Vogue deo nog wel eens uit nostalgie. Dat geurtje heeft tóch iets fijns. Wat een leuk artikel heb je gemaakt. <3

    BeantwoordenVerwijderen