Week view | Promo film schieten, 40 stuks sushi en een nieuwe woning schilderen

by - 07:00


Yaass 'mijn week' is terug! Ik ben hier een hele tijd mee gestopt omdat ik het niet meer interessant genoeg vond om te delen wat ik deed in mijn leven. Maar ik hoorde van veel mensen dat ze dit heel jammer vonden, en dat motiveert mij dan weer om er mee door te gaan.


Vanaf nu heet 'mijn week' voortaan 'week view'. Ik deel elke maandag wat ik de week ervoor gedaan heb, met een aantal leuke foto's erbij natuurlijk. Ik deel een quote die mij de afgelopen week geïnspireerd of geholpen heeft en ik heb nog een overview van de blogposts die ik geplaatst heb.

Week view
Maandag was ik lekker vrij en heb ik ook weinig gedaan. Ik heb een aantal programma's terug gekeken zoals Kroongetuigen en Once Upon a time, ook maakte ik nog een hoop blogfoto's! Ik at s' avonds al vroeg omdat ik om 6 uur op het werk moest zijn. Omdat de nieuwe VR room geopend is word er een promotie film gemaakt, ook ik deed daar aan mee.

Dinsdag kon ik ook nog lekker uitslapen ik had in de middag pas wat afgesproken met een vriend. We hebben gezellig geluncht en genoten van het weer op het terras. Eind van de middag ging ik naar het werk want er waren s' avonds escape rooms geboekt. Ik was om 9 uur klaar en ben thuis onder de douche gesprongen en meteen mijn bedje in gegaan.

Woensdag ochtend had ik een training op het werk, we leerde twee nieuwe activiteiten met een aantal collega's. Het was leuk en gezellig en hebben natuurlijk flink om elkaar kunnen lachen. In de middag ging ik naar een vriendinnetje toe in Goirle. Omdat we beide die-hard Carnavallers zijn en het over een maand al 11/11 is ben ik ook nog even langs de Carnavals winkel gereden om onze outfit compleet te maken voor volgende maand. We hebben de hele middag lekker in de tuin gezeten en bijgekletst. S' avonds bestelde we een box met 40 stuks sushi en keken we een film.

Donderdag kon ik ook weer lekker uitslapen, zo fijn! In de middag sprak ik af met Quinty, we gingen namelijk weer wat leuke outfit foto's maken. En omdat Quinty zondag jarig was mocht ze van mij alvast een Urban Decay lipstick uitkiezen omdat ik niet bij haar verjaardag kon zijn. S' middags ging ik naar het werk omdat ik nog een aantal dingen af moest maken. Ik stond ook nog tot s' avonds laat op de escape rooms dus ik was weer laat thuis.

Vrijdag had ik weer een heerlijke vrije dag. Ik kon weer uitslapen, ik genoot van een warm bad met een heerlijk masker en een leuke film. In de middag ging ik naar een collega/vriendin toe. Ze kreeg die dag namelijk de sleutels van haar appartement en ik ben gaan helpen met schilderen. Aan het einde van de dag sloten we het schilderwerk af met het eten van pizza, hmm!

Zaterdag kon ik weer lekker uitslapen. De activiteiten die ik moest begeleiden op het werk begonnen pas aan het einde van de middag. Heerlijk dus! Ik had in de middag party & co en in de avond een gezellige pubquiz. Al was ik pas laat klaar, ik had heerlijk gewerkt.

Zondag kon ik eigenlijk ook uitslapen maar het lukte op de een of andere manier niet. Ik kwam daarom in de middag ook moe aan op het werk. Ik mocht werken in Eindhoven, dus lekker met de trein reizen. In Eindhoven had ik twee activiteiten en om 8 uur was ik klaar. Omdat we veel spullen mee moeten nemen hebben we daar een bakfiets, ik kan al niet fietsen op zo'n ding en toen ik wilde vertrekken begon het kei hard te regenen.. zo jammer haha!

Pictures
Behind the scenes van de VR Promo video

Tanden poetsen, een selfie in onze nieuwe badkamer


Onlangs bestelde ik tickets voor een oud & nieuw feestje. Dit is de line-up!

Helemaal Carnaval proof voor 11/11

Nomnom lekker 40 stuks sushi naar binnen duwen :')

Outfit foto's maken met Quinty, ook even een poging om leuk samen op de foto te staan.

Sneek preview van de outfit post!

De Urban Decay lipstick die ik voor Quinty's verjaardag kocht <3

Maar goed dat ik een oude broek aan getrokken heb met verven.

Heavenn

Liefde voor de pasta's van Julia's. Handig en goedkoop voor tijdens het werk.


Blogpost overview

Shoplog | Zalando, Boohoo, Hema en meer
Shoppen is een van mijn grootste hobby's. Zodra ik zie dat mijn salaris is gestort ga ik daarom dan ook meteen dingen bestellen. Deze maand vond ik dat ik mijzelf wel weer eens mocht trakteren op wat leuke nieuwe items. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aankoopjes zien!

Persoonlijk | What's in my bag *going out edition*
Een tijdje geleden konden jullie lezen wat er allemaal in mijn tas te vinden is. In die tussentijd heb ik een hoop nieuwe tassen en tasjes aangeschaft en gebruik ik ze veel meer dan voorheen. Op stap is het ook handig om een tasje bij te hebben, beter dan alles in je zakken of zoals de meeste vrouwen in hun bh te stoppen.

Phone | Iphone letterboard case van de Hema
Ik heb al een hele collectie aan telefoon hoesjes, en eerlijk gezegd heb ik er ook nooit genoeg! Bij de Hema zag ik dit leuke letterboard hoesje liggen. Ik vond hem er zo leuk uitzien dat ik hem niet kon laten liggen.

Quote

"Quality is everyone's responsibility"

En hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

0 reacties