Week view | Happy death day, moeder dochter middag en lachend door de scare zones

by - 08:10


De week is alweer voorbij en dat ging sneller als dat ik verwacht had. Ik heb veel leuke dingen gedaan, gewerkt en ook mijn luie dagjes in bed gehad! Kijk je mee naar een nieuwe week view?Vanaf nu heet 'mijn week' voortaan 'week view'. Ik deel elke maandag wat ik de week ervoor gedaan heb, met een aantal leuke foto's erbij natuurlijk. Ik deel een quote die mij de afgelopen week geïnspireerd of geholpen heeft en ik heb nog een overview van de blogposts die ik geplaatst heb.

Week view
Vorige week zondag had ik een lange werkdag gehad, ik stond maandag stand by op de escape rooms maar deze waren helaas niet geboekt. Dus ik begon mijn week met een lekker lui dagje! Ik had mijn me time momentje en ik maakte een hoop blogfoto's. S' avonds ging ik met Quinty naar de film Happy Death day. Het was een spannende en soms enge film maar ik vond hem echt heel leuk.

Dinsdag mocht ik een dagje werken in Nijmegen. Ik vertrok al redelijk vroeg vanuit Den Bosch omdat ik een aantal spullen mee moest nemen. Het was niet echt een spannende dag, ik had een stads spel en solexen. S' avonds heb ik lekker een serie liggen kijken op de bank.

Woensdag was ik vrij! Mijn moeder is een tijd geleden geopereerd aan haar voet en kan daarom nog geen auto rijden. Ze moest al vroeg bij de dokter zijn dus ik ben met haar mee gegaan. In de middag zijn we samen naar Rosmalen geweest en hebben we geshopt en daarna heerlijk geluncht! S' middags heb ik weer fijn vooruit gewerkt met mijn blog.

Donderdag stond ik ingepland op het werk, ook weer stand-by maar er was niks geboekt. Dus dit was weer een lui dagje, ik heb vooral veel geslapen die dag haha. Ik keek wat films en mijn kamer onderging een grote herfst schoonmaak.

Vrijdag sliep ik heerlijk uit, ik had het denk ik nodig! Ik maakte mij zelf klaar en om één uur was het tijd om richting Walibi te gaan met Quinty, we keken er al heel de week naar uit. We namen wat lekkers bij de supermarkt en gingen lunchen bij de Mac. Om 3 uur waren we in het park. We hebben een aantal attracties gehad en om 6 uur was het zo ver.. de fright nights. Wij hebben geen geld uitgegeven aan de spookhuizen, de scare zones, shows en attracties waren voor ons genoeg. In het begin was ik heel bang maar later op de avond lachte ik de acteurs gewoon uit. Misschien was dit uit een reactie van angst maar ik vond het geweldig om mee te maken.

Zaterdag middag heb ik ook weer lekker gewerkt. Ook dit was niet echt een spannende werkdag, de drukte begint een beetje af te nemen. Het was wel gezellig en ik heb er weer een lange werkdag op zitten.

Zondag was ik ook weer vrij, heerlijk! Ik had een dagje met de familie. Aan het einde van de middag keek ik de film fashion chicks samen met mijn zusje. We hadden nacho's gemaakt en ons zelf geïnstalleerd op de bank. S' avonds keek ik samen met mijn vader Formule 1 en ben daarna gaan slapen.

Pictures
Altijd fijn zo'n maskertje op. Ik had een honing masker!

Ik was kapot van het werken en plofte toen ik thuis kwam meteen op de bank. In deze houding.Uitgebreid ontbijtje hmmm!

11/11 zit er aan te komen dus mama lief heeft het embleem van 2018 op mijn jasje gezet!

Het recept van dit lekkere gerecht komt binnenkort op mijn blog!

Naast dit werkte ik ook nog een quarter pounder en kipnuggets naar binnen


Wij waren heel hard aan het werk!

Nacho's en een leuke film, fijne zondag!


Blogpost overview
Recept | Pasta met tomaat, spekjes en witte wijn
Pasta is en blijft een van mijn favorieten gerechten, rijst kan ik nog wel eten maar aardappels, groenten, vlees hoef je mij niet voor te schotelen. Vandaag heb ik weer een heerlijk en simpel pasta recept wat ik samen met mijn moeder ontdekt heb!

Review | Hema self heating stroopwafel masker
Na het tompouce masker introduceert Hema nu het stroopwafel masker. Op de make-up afdeling was dit het eerste product waar mijn oog op viel. Je wilt hem alleen al om de verpakking meenemen toch? Vandaag review ik dit leuke masker.

Quote

"Too late is tomorrows life: live for today"

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuke foto's! Wist helemaal niet dat je uit de buurt kwam, kom uit Rosmalen (woon er nu niet meer) en kende 't Vosje (Driesprong) natuurlijk meteen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hhaha, die foto op de bank, GEWELDIG!
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen