Review | MAC x NICKI MINAJ lipstick Nicki's Nude

by - 07:00


Soms trakteer ik mijzelf op een nieuwe Mac lipstick. Dit omdat ze aan de prijzige kant zijn en ik ze dus niet standaard koop. De Mac lipstick Mehr begint aan zijn laatste levensjaren en dus was ik opzoek naar een nieuwe. De Nicki Minaj lipsticks keken me beide aan en zonder enige twijfel liep ik met een van de twee naar buiten.


De verpakking
Dit is een van de redenen dat de lipstick mij zo aansprak. Niet de standaard maar luxe uitziende kartonnen verpakking, nee de mooie bronze/rosé gouden huls. Hij viel zo mooi op tussen de andere lipsticks.


Nicki's Nude
De MAC x Nicki Minaj collectie komt met twee lipsticks Pinkprint en Nicki's nude. Pinkprint is een zacht roze kleur en Nicki's nude nijgt wat meer naar een perzik kleurtje, iets wat toch meer bij mij past. Ik zocht een vervanging voor Mehr en stond bijna op het punt deze weer te kopen. Maar toen viel mijn ook op Nicki's nude. De verkoopster was er van overtuigt dat deze kleur mij zou staan dus moest ik hem proberen.

Toen hij op mijn lippen zat en ik in de spiegel keek was ik meteen overtuigd en zonder twijfel kocht ik hem. Hij heeft een mooie zachte perzik nude tint met een kleine glans erin. Het is een amplifted finish wat betekend dat het een goed gepigmenteerde lipstick is die lang blijft zitten. Hij droogt je lippen niet uit en heeft een kleine glans.

Conclusie
De lipstick is mijn nieuwe favoriet. Hij blijft lang zitten en kan een hapje en drankje makkelijk aan. Het is een nude kleur dus ik kan hem dagelijks dragen en hij is voor elke gelegenheid prima. En ik denk zelf dat dit net als Mehr een lipstick is die gewoon iedereen staat.

Nicki's nude is verkrijgbaar bij een MAC Store of counter en online voor €19,50.

Wat vind jij van de MAC x Nicki Minaj lijn?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

8 reacties

 1. Ahh zo'n mooi kleurtje. Ik had gehoord dat er verschillende meningen over waren. Gelukkig ben jij tevreden!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! een perfecte kleur vind ik! Zelfs de huls is perfection als je het mij vraagt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje! Beide lipsticks lijken mij erg mooi. Zou er alleen al een willen kopen vanwege de verpakking hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij was bij mij uitverkocht :'( maaaaar ik heb een andere beauty aan mijn collectie toegevoegd! Toch wel heel jaloers op deze kleur!

  Liefs,
  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat is deze mooi! Echt práchtig! Ik zou 'm ook wel willen. Wat heb je trouwens ook een super leuke blog! Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen