Review | Luxe tandenbleekset van tandenbleken-thuis.nl

by - 07:00


Tegenwoordig eten en drinken we veel producten die slecht zijn voor onze tanden. De suikers en kleurstoffen zorgen er voor dat de kleur van onze tanden zijn natuurlijke glans verliest. Tanden bleken is daarom een mooie oplossing en zeker als dit thuis kan en voor veel minder geld.


Onlangs ontving ik de luxe tandenbleekset van tandenbleken-thuis.nl. Deze set komt met een bitje waar een LED- lamp in zit en 6 stuks van de tandenbleek gel. Ook zit er nog een handige shade guide bij waarmee je kan kijken welke kleur je tanden zijn en welke ze gaan worden.

Voordat ik de set ging testen heb ik goed naar de ingrediënten lijst gekeken. Ik smeer van alles op mijn huid maar zomaar iets in mijn mond stoppen en de kans lopen dat mijn tanden eruit vallen hell no. De volgende ingrediënten zitten in de bleekgel: Propylene Glycol, Aqua, Glycerin, Carbomer, Cellulose Gum, Ethyleendiaminetetra-azijnzuur, Menthol, Polyvinylpyrrolidon, Sodium Bicarbonate. 

Voor zo ver ik de ingrediënten heb opgezocht en vergeleken heb met andere tanden bleek producten zijn ze niet schadelijk. Het ingrediënt wat wel schadelijk is en weg gelaten is uit deze tanden bleken formule is Waterstof perioxide. Dit is alleen op lange termijn schadelijk en is daarom uit de thuis bleek set weg gelaten.

Tijd voor het testen van het tandenbleekset. Ik keek als eerste op de shade guide welke kleur mijn tanden al waren. En tot mijn verbazing zijn mijn tanden dus helemaal niet zo geel als dat ik dacht. Ik heb in verschillend licht gekeken en ook andere mensen laten beoordelen. Allemaal kwamen we uit op nummer 4/5. 

De set beloofd dat je tanden 10 tinten witter zullen worden als je een sessie per dag doet voor 30 minuten voor 2 weken lang. Bij de set die ik ontving zitten 6 bleekgel capsules en deze gaan 10-15 keer mee, je gebruikt dus niet een capsule bij een sessie.

Tijdens dat ik dit schrijf zit ik met het bitje in mijn mond en ben ik de set nu al een week aan het testen. Ik heb het trouw een week elke dag gedaan voor 30 minuten. Het doet mij een beetje denken aan het fluor bitje dat je kreeg bij de tandarts, kleine trauma's komen naar boven. Het bitje zit niet vervelend in je mond maar na een tijdje ga je er toch aan irriteren dat je je tanden op elkaar moet houden. De smaak van de bleek gel is niet vervelend en geeft eigenlijk wel een verfrissend gevoel.

Maar werkt het nou wel? Ik heb hem voor nu een week getest en als ik mijn tanden vergelijk met de shade guide en hoe mijn tanden voorheen waren zit ik nu op kleur 2! Dit had ik totaal niet verwacht. Ik weet niet of je tanden er nu 10 tinten witter door gaan worden maar ik vind het al heel wat dat hij toch zijn werking doet en niet schadelijk of vies is.

De tandenbleekset is makkelijk in gebruik, hij is niet schadelijk voor je tanden of gezondheid. Hij doet zijn werking en je krijgt er een online gebruiksaanwijzing bijgestuurd zodat je de set op de juiste wijze gebruikt. Of ik deze set zelf aan zou schaffen? Nee zeker niet nu ik erachter ben dat mijn tanden eigenlijk best wel wit van zichzelf zijn, maar hij is het proberen waard. En hey je bespaard ook nog eens honderden euro's door je tanden thuis te bleken!

De tandenbleekset is hier verkrijgbaar voor €34,99
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik ben hier super benieuwd naar, zeker omdat het niet zo prijzig is! Ik vind mijn tanden soms iets aan de gele kant, dus dit zou een perfecte uitkomst kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat tof zeg! Ik heb soms echt struggles met mijn tanden, ik kan poetsen wat ik wil; drink geen koffie, rook niet maar toch heb ik het idee dat mijn tanden geel zijn. Ik vind deze set echt toch wel een ding om over na te denken; hmmmm. Super leuk dat je het hebt mogen testen! Was wel benieuwd naar before en after foto's! hahaha

  KUSSSSS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ik wil deze ook echt uitproberen, klinkt ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen