Review | Hema self heating stroopwafel masker

by - 07:00


Na het tompouce masker introduceert Hema nu het stroopwafel masker. Op de make-up afdeling was dit het eerste product waar mijn oog op viel. Je wilt hem alleen al om de verpakking meenemen toch? Vandaag review ik dit leuke masker.


Een keer per week verwen ik mijzelf met een lekker maskertje en onlangs was dat het stroopwafel masker van de Hema. Het leuke aan dit masker is dat het een self heating mask is, hij geeft dus een lekker warm gevoel op je gezicht.

Zoals ik al zei zou ik dit masker alleen al om de verpakking kopen. Hij zier er zo leuk uit! Het 'zakje' waar het masker in zit word goed beschermt door het kartonnen laagje er om heen. Ook staat er alle informatie op de je nodig hebt om het masker te kunnen gebruiken.

Het was nogal een kliederboel toen ik het masker aan ging brengen. Het is een self heating mask en deze droogt dus niet op. Het masker blijft dun en droop ook een klein beetje van mijn gezicht af. Maar de geur maakt alles goed. Dat warme gevoel op je gezicht in combinatie met de geur is gewoon heerlijk, zo'n fijn herfst gevoel! Ik heb het masker 15 minuutjes op mijn gezicht laten zitten en heb het daarna met lauw water afgespoeld. Mijn huid voelde enorm zacht aan en het voelde helemaal fris en schoon. 

Ik zou het masker zo nog een keer kopen! Heerlijk genieten met een kop thee en een warm bad als je buiten de regen naar beneden hoort plenzen. Een fijn herfst masker dat je huid een fris en fijn gevoel geeft, zelfs tijdens het dragen van het masker.

Dit masker is te koop bij de Hema online en in de winkels voor €1,75

Ga jij dit masker ook proberen?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

8 reacties

 1. Klinkt heel bijzonder! En lekker, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt me eerlijk gezegd niet heel fijn haha, een heating gevoel lijkt me vreselijk haha =) De verpakking is inderdaad wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van stroopwafels, maar om het als gezichtsmasker op mij gezicht te hebben weet ik nog niet zo hoor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur van stroopwafels vind ik zo lekker! Vooral als je een kop thee neemt en hem dan op het kopje legt, heerlijk. Masker ga ik misschien wel kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh deze wil ik zeker eens proberen. klinkt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bijzondere masker! Haha, een stroopwafel. Wat grappig! Ik heb trouwens nog nooit gehoord van een self heating mask (Ik heb onder een steen gelegen zeker?), maar dat klinkt wel echt super chill zeg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super lekkerrr lijkt hij mij!!

  XXXXXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Self heating? Nog nooit van gehoord. Lijkt me wel het proberen waard!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen