PLOG | De dag dat ik mijn eerste tatoeage liet zetten

by - 07:00


Kort geleden kon je in dit artikel lezen over de tatoeages die ik graag wil hebben. Het begon nadat het artikel online kwam toch wel aardig te kriebelen. Ik besloot om samen met Quinty binnen te stappen bij Black Cherry tattoo.


Het eerste gaatje wat ze had over twee weken en ik heb daar meteen ja op gezegd. Woensdag lag ik daar dan met een hoop spanning. Ik had de nacht al slecht geslapen omdat ik gewoon super zenuwachtig was. Het is niet niks maar het is wel een keuze waar ik zeker een aantal jaar over nagedacht heb.

Ik heb tot 10 uur uit kunnen slapen en heb mezelf daarna verwend met een ontbijtje op bed tijdens dat ik de nieuwe Pirates of the Carribean keek. Mijn afspraak was pas om half 3 s' middags dus ik moest mijn zenuwen nog even onderdrukken en mezelf zien te vermaken tot die tijd.

Om kwart voor 2 werd ik opgehaald door Quinty. Zij liet namelijk op dezelfde dag haar eerste tattoo zetten dus vandaar dat we samen gingen. Toen we er binnen kwamen was het een fijne sfeer zoals het was toen we onze afspraak gemaakt hadden. Ik was als eerste aan de beurt.

Ze liet mij het uiteindelijke plaatje zien van hoe de tattoo er uit komt te zien. Ik mocht zelf de grootte of eventuele punten nog aanpassen en ik koos daarna de plek waar ik hem precies wilde hebben. Op mijn ribben. Mijn eerste tattoo en meteen de meest pijnlijke plek.


Nadat alles schoongemaakt was en zij klaar was om te gaan tatoeëren mocht ik gaan liggen. Ze liet mij eerst voelen hoe het was als ze een lijntje zetten. Ik vond het op dat moment meevallen maar toen ze meerdere lijnen ging zetten deed het alleen maar meer pijn. Ze heeft twee keer van naald gewisseld omdat de vleugels van de vlinder en de schaduwen van de ribbon met een andere naald moesten.

Na ongeveer 3 kwartier was ik klaar en kon ik mijn nieuwe aanwinst bewonderen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik hem heb laten zetten en het was het allemaal waard. Ik vind hem nog steeds zo super mooi!

Heb jij een tatoeage zo ja, wat voor een?
Liefs, Lieke

Alle foto's van deze dag zijn met mijn telefoon gemaakt.

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Trots op jouuuu!!! Survivor <3

  Hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wel een prachtige tattoo is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor :-) Ik heb geen tattoo aangezien mijn pijngrens erg laag is. Wel zou ik eventueel al een ontwerp hebben die ik erg mooi zou vinden, ook qua betekenis. Denk alleen niet dat hij ooit gezet gaat worden :')

  BeantwoordenVerwijderen