Phone | Iphone letterboard case van de Hema

by - 07:00


Ik heb al een hele collectie aan telefoon hoesjes, en eerlijk gezegd heb ik er ook nooit genoeg! Bij de Hema zag ik dit leuke letterboard hoesje liggen. Ik vond hem er zo leuk uitzien dat ik hem niet kon laten liggen.


Normaal hou ik van softcases en het liefst heb ik dan ook doorzichtig omdat ik niet voor niets een roze telefoon gekocht heb. Maar voor dit leuke hoesje maakte ik natuurlijk een uitzondering. Hij heeft er een roze wit gestreepte kartonnen verpakking omheen zitten. Daarin zit het hoesje en een sjabloon waar de letters in zitten. Het is een zwart hardcover hoesje met 55 opklikbare letters.

Je kan het hoesje helemaal eigen maken door een leuke quote of je eigen naam op het hoesje te klikken. De letters blijven goed zitten, ook als je je telefoon in je zak stopt of hem per ongeluk laat vallen. De letters zijn makkelijk in te klikken en er af te halen, schuiven gaat wat lastiger maar zo voorkom je wel dat letters kwijt raakt.

Ik ben helemaal gelukkig met het hoesje en ben ook in staat om de quote dagelijks aan te passen. Het hoesje is geschikt voor de Iphone 6, 6S en 7 en kost maar €8,-. Hij is verkrijgbaar online en in de winkelfilialen van de Hema.

Wat vind jij van dit hoesje?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

2 reacties

  1. Haha ah, wat een tof hoesje dit! En dat voor bij de Hema, heel tof en meelopend met de trends.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een tof hoesje! Een grappig idee. Zo kun je telkens een ander hoesje maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen