Persoonlijk | What's in my bag *going out edition*

by - 07:00


Een tijdje geleden konden jullie lezen wat er allemaal in mijn tas te vinden is. In die tussentijd heb ik een hoop nieuwe tassen en tasjes aangeschaft en gebruik ik ze veel meer dan voorheen. Op stap is het ook handig om een tasje bij te hebben, beter dan alles in je zakken of zoals de meeste vrouwen in hun bh te stoppen.

Mijn stap tasje komt net als het tasje uit de vorige 'What's in my bag' van United Wardrobe, maar is oorspronkelijk van het Primark merk Atmosphere. Hij is net een maatje kleiner en dus perfect voor een avondje stappen. Hij is gewoon zwart wat makkelijk te combineren is maar de geborduurde bloemen maken hem toch weer leuk.

Opstap probeer ik eigenlijk zo min mogelijk mee te nemen. Ik ben namelijk bang dat of iemand iets jat uit mijn tasje zonder dat ik het door heb of dat ik mijn tasje in een dronken bui gewoon kwijtraak. Daarom neem ik eigenlijk alleen de standaard en handige spulletjes mee.

Mijn pinpas en ID/rijbewijs heb ik eigenlijk altijd bij me. Opstap neem ik niet heel mijn portemonnee mee want dat is niet handig, en ik zal mijn stempelkaart van de Bagels and Beans of mijn Hunkemöller spaarkaart toch niet nodig hebben. Meestal pin ik vooraf maar tegenwoordig pin ik ook vaak in een club of kroeg. Mijn rijbewijs ben ik verplicht om mee te nemen want ze schatten mij soms nog steeds 16.

Na een avond stappen heb ik altijd last van een enorm droge mond, daarom neem ik altijd een pakje kauwgom mee. Mijn huissleutel is ook wel handig om mee te nemen, ik slaap 9/10 na een avond stappen gewoon thuis dus het is wel fijn als ik dan ook echt binnen kan komen.

Mijn telefoon is niet te missen tijdens een avondje stappen, ik moet alles vastleggen voor Snapchat en Instagram. En natuurlijk als ik mijn vriendinnen kwijt ben dat ik ze even kan appen. Makeupjes zitten in al mijn tassen maar een handcrème en een lipstick zitten alleen in mijn stap tasje. En op de een of andere manier eindig ik mijn avond met een aantal shot glaasjes die ik stiekem meegenomen heb.

Wat is het belangrijkste in jouw tasje?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Deze dingen draag ik ook bij me op dit soort avonden! Ik heb meestal ook een lippenbalsem bij me, want daar ga ik de deur niet zonder uit. Heel leuk tasje ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Grappig, ik neem zo ongeveer precies hetzelfde mee als ik uitga haha. Ik kan ook echt niet uit zonder een ID... ik word ook altijd 16 geschat haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kauwgom, IDkaart, bankpas en telefoon zijn toch wel erg belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik probeer eigenlijk nooit een tas mee te nemen als ik uit ga. Vind dat altijd bloed irrititant dat het de hele tijd om me heen bungelt! A girl has got to dance! Ik neem eigenlijk altijd mijn mobiel mee, achterin het hoesje stop ik dan mijn id en geld/pinpas. Die stop ik in mijn broekzak of in mijn BH en lets go! Sleutels prop ik meestal in mijn schoen? Ben ik de enige die dit doet?

  LIEEEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen