Persoonlijk | Foto's die ik gemaakt heb met mijn Instax mini

by - 07:00


Ik heb mijn Instax mini nu al bijna een jaartje en ben er nog steeds super blij mee. Ik heb een lichtjes slinger in mijn kamer hangen waar ik met trots mijn geschoten plaatjes aan heb hangen. Nu heb ik er nog niet super veel foto's mee gemaakt maar toch wil ik de foto's delen die ik al wel gemaakt heb.


Zoals ik al zei heb ik nog niet super veel foto's gemaakt met mijn Instax mini. Dit omdat ik soms niet weet waar ik foto's van wil maken en het stomste van alles. Ik kwam er op Flamingo Airport Bonaire pas achter dat ik mijn Instax mini niet had ingepakt.. Maar ondanks dat heb ik toch een aantal mooie plaatjes kunnen schieten het afgelopen jaar.

Een van mijn eerste foto's is deze samen met mijn vriendin Iris. Inmiddels heeft zij zelf ook een Instax mini, maar toen ik hem net had vonden we het helemaal geweldig dat we snel na dat ik hem had een foto maakte.

Even een leuke foto van mijzelf. Ik hou van fotograferen en vond dit toch wel een leuk plaatje zo!

Deze foto maakte we voor Carnaval en de foto erna kan ik mij eerlijk gezegd vrij weinig van herinneren haha.


Voor Koningsdag maakte ik nog een leuke foto samen met Iris en Anke voordat we gingen.

De laatste foto is van mij en mijn zusje voordat we een avondje naar het Casino gingen.

Ik wil nu vaker mijn Instax mini gaan gebruiken en meer foto's maken. Heb jij tips voor mij?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Wat leuk die foto met carnaval! Daar heb ik ook een polaroid van, mijn meeste polaroids maak ik met dagjes weg of vakantie. Ik heb ook een spiegeltje dat kan ik erop klikken zodat je 'makkelijker' een selfie kan maken dus die vind ik ook heel erg handig!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan, ik heb er heel lang over getwijfeld, maar ik vind mezelf al snel lelijk op bepaalde foto's staan dus dat gaat gewoon niet werken met dit leuke dingetje! Desondanks, ben ik ook benieuwd hoe je slinger er op je kamer dan uitziet!

  LIEEEEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke foto's ! Misschien wordt het toch eens tijd dat ik ook zo'n Instax aanschaf, vind het zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's. Ik vind het bij de Instax altijd zo leuk dat het een foto van het moment is en niet dat je met je telefoon tegenwoordig duizenden foto's maakt van iets. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen