Review | Lush Sex bomb

by - 07:00


De bath bombs blijven de heerlijkste producten die ze verkopen bij de Lush. Een hele tijd geleden stond ik in de winkel te snuffelen aan de verschillende en lekker ruikende bruisballen. Sex Bomb sprong er niet alleen met de naam maar ook de geur voor mij uit. Deze ging dus mooi mee naar huis!


Algemeen over Sex Bomb
De Bath bomb draagt de naam Sex Bomb omdat de geur aantrekkelijk en verleidelijk is. Bij het kopen van de bruisbal vertelde mij de verkoopster over hoe het idee ontstaan is van deze bal; Er was een contest voor het ontwerpen van een nieuwe bruisbal. Een 10 jarig meisje kwam met het idee van deze bal. Zei verwerkte haar lievelingskleuren roze en paars in de bal en omdat haar lievelingsbloem een roos is liet ze ook deze terug komen. Of dit verhaal waar is weet ik niet maar ik vond het wel leuk om het toch te vermelden.

Zoals het verhaal al zegt is de bath bomb roze met paars en zit er bovenop in het midden een roze roos van rijstpapier. De geuren die verwerkt zijn in de bath bomb zijn; Jasmijn, Ylang Ylang en scharlei-olie.

De bath bomb
Wat Lush over Sex Bomb zegt:
Stap in bad met deze bath bomb als je moe en niet in je hum bent. Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt voor een ontspannen geest.

Toen ik de bath bomb in bad gooide kleurde mijn bad naar een mooie roze kleur. Als de bruisbal helemaal opgelost is blijft het roosje drijven in het bad, wat ik persoonlijk heel schattig vind. De geur is heerlijk, niet overheersend maar gewoon fijn!


Conclusie
Ik heb genoten van mijn heerlijke bad met Sex Bomb. De naam is leuk, de kleur en geur zijn heel aantrekkelijk en je bad word prachtig roze gekleurd! Ik zou de bath bomb zeker nog een keer kopen.

Sex Bomb is verkrijgbaar bij de Lush filialen of online voor €4,95

Liefs, Lieke
Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

3 reacties

 1. Wat leuk zeg, ik heb er nog een liggen! Snel eens gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bathbombs van Lush lijken mij zo heerlijk! Heb zelf helaas geen bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo jammer dat ik geen bad heb, maar als ik een keertje op vakantie ga waar wel een bed is, onthou ik deze!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen