Review | Garnier SkinActive Botanische reinigingsmelk & tonic met rozenwater

by - 07:00


Ik ben een groot fan van micellair water en wijk daar dan ook liever niet vanaf tijdens mijn avondroutine. Nu had ik nieuwe reinigingsproducten nodig en probeerde ik toch eens wat anders. Ik nam namelijk de Garnier SkinActive Botanische reinigingsmelk en tonic met rozenwater.

Verpakking & algemene informatie
Het product sprak mij als eerste aan (na veel Facebook reclame) op de verpakking. Hij oogt vrolijk, je kan het product zien zitten en ja het roze spreekt mij gewoon aan. De verpakking bevat op de voorkant de benodigde tekst, niet te veel en niet te weinig. De verpakkingen zijn beide van zacht plastic en hebben een fijne dop.

De SkinActive Botanische lijn met rozenwater bestaat uit een reinigingsmelk, een tonic en een dagcrème. De producten bestaan 96% uit natuurlijke ingrediënten, en bevatten geen parabenen, siliconen en geen synthetische kleurstoffen. Er is ook nog een variant met bloemenhoning.

De reinigingsmelk & tonic
Wat Garnier zegt over de Botanische reinigingsmelk en tonic met rozenwater:
"Verwijder make-up met deze botanische reinigingsmelk. De reinigingsmelk is verrijkt met rozenwater, voor een gereinigde en zachte huid. De reinigingsmelk is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid."

Wat mij als eerste opviel toen ik de producten openmaakte was de geur. Niet heel overdreven maar wel lekker fris! Zoals er op de verpakking staat doordrenk ik mijn watjes eerst met de reinigingsmelk om mijn oog make-up en gezichtsmake-up te verwijderen. Daarna doordrenk ik mijn watjes met de tonic voor de overige gezichtsmake-up te verwijderen. De make-up word goed verwijderd en ik heb niet veel watjes nodig. Ik heb een fris en schoon gevoel en mijn gezicht 'trekt' niet.


Conclusie
Al blijft micellair water het toch wel voor mij, ik vind de Garnier Botanische reinigingsproducten met rozenwater toch wel heel fijn. Ze verwijderen mijn make-up goed en geven ook nog een fris gevoel. Ze ruiken lekker en er zitten veel natuurlijke producten in.

De Garnier SkinActive Botanische reinigingsproducten met rozenwater zijn o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €4,95 per stuk.

Ben jij overtuigd over deze fijne reinigingsproducten?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

0 reacties