Persoonlijk | Plakplaatjes die ik graag op mijn lichaam wil

by - 07:00


Een tatoeage nemen is een keuze waar je toch wel even goed over na moet denken. Wat wil je precies laten zetten? waar wil je het laten zetten? wil je het in kleur of zwart wit? en misschien wel de belangrijkste vraag; ben ik hier over 20 jaar nog steeds blij mee? Vandaag laat ik jullie zien welke tatoeages ik graag zou willen hebben en waarom.


Zoals ik al zei zijn er een hoop punten waar je rekening mee moet houden voordat je een tatoeage laat zetten. Ik heb zelf zeker al een aantal jaar naar de plaatjes gekeken van de tatoeages die ik graag wil hebben en ben er nu echt van overtuigd dat ik ze wil laten zetten.

Ribbon butterfly

Deze tatoeage heeft een heel verhaal waarom ik hem graag zou willen laten zetten. Als je het nog eens wilt lezen kan dat hier. Zoals we misschien allemaal wel weten staan de ribbons voor verschillende ziektes. De ribbon in de tatoeage die je hierboven ziet is niet de kleur die bij mijn ziekte hoort. Dat is namelijk een donker groene kleur, maar ik heb heel lang getwijfeld om de kleur in mijn tatoeage te laten verwerken.

Ik ben nu tot de keuze gekomen om de ribbon gewoon een zwart lijntje te geven en hem niet in te laten kleuren! Ik hem op mijn zij laten zetten, net onder mijn 'bh rand' en net boven mijn litteken. Deze tatoeage wil ik al heel lang dus deze ga ik ook als eerst laten zetten, binnenkort ga ik de stad in om een afspraak te maken.

Sagittarius 
Mijn sterrenbeeld, een boogschutter. Deze heb ik al heel erg vaak voorbij zien komen, hij is zo mooi en subtiel. En ik vind hem ook apart omdat het niet het boogschutter symbool is maar echt het sterren-beeld. Het enige waar ik bij deze tatoeage nog over in zit is de plaats, ik twijfel of het mooi is om deze tussen mijn schouderbladen te laten zetten.

Dandelion
De blaasbloem, een mooi symbool voor hoop en geluk. Iets waar ik heel erg op leef! ik probeer het geluk en positieve in de kleinste hoekjes te zien, en hoop altijd op een happy end. Deze bloem wil ik maar heel klein en dun laten tatoeëren aan de buitenkant van mijn pols.

Wat voor een tatoeage zou jij nog graag willen laten zetten, en waarom?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Erg mooie gedachtes achter de afbeeldingen. Ik vind vooral die met de ribbon mooi, door jou verhaal erachter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel, ik krijg er weer helemaal inspiratie van! Ik houd heel erg van minimalistische tatoeages, dus ik vind een sterrenbeeld tattoo heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ideeën met mooie gedachtes erachter. Tof dat je de ribbon butterfly ook echt gaat laten zetten! Ik zou zelf graag, ooit, een minimalistische tattoo willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof Lieke, ik heb zelf ook tattoos dus ik kan het je zeker aanraden! spoiler allert, ik heb er ook 1 in Bali laten zetten! HIHI! Go for it girl!

  LIEFS

  BeantwoordenVerwijderen