PLOG | Op safari in de Beekse bergen

by - 09:54


Last minute geplande dagjes weg zijn toch wel de leukste. En zeker als je ook nog eens goedkoper kaartjes 'wint' via Vakantieveilingen. Rick en ik gingen gezellig een dagje naar de Beekse Bergen en hebben genoten van onze dag en het heerlijke weer.

Onze dag begon om 10 uur, voor mij 9 uur omdat Rick zo nodig op mijn deel van het bed wilde slapen en dus bovenop mij is gaan liggen. Na dat we ons klaar hadden gemaakt zijn we naar de supermarkt gereden om lekker wat eten en drinken te halen om mee te nemen. Om half 12 kwamen we aan bij de Beekse Bergen.

We begonnen bij de apen, wat mij betreft de leukste en schattigste dieren die er bestaan! Hoe ze bewegen en hoe ze doen, ik vind het geweldig om te zien. Vanaf de apen liepen we de route langs de giraffen, luipaarden, krokodillen en hebben we nog fascinerend staan kijken naar hoe de olifant zijn behoefte deed en verbaasde wij ons over de grote van zijn geslachtsdeel. (dat ding was echt mega).


Halverwege de wandelroute kwamen we bij het kongo dorp uit. Hier hebben we even lekker genoten van churro's die we daar kochten. We liepen door en kwamen uit bij de roofvogel show, deze wilde we allebei graag zien. Hoe die vogels zo vlak boven je hoofd vliegen en hoe snel ze een stukje vlees te pakken hebben, echt wauw!Na de roofvogel show liepen we het tweede deel van de route, terug naar de ingang. We liepen langs flamingo's, beren, neushoorns en leeuwen. De meeste dieren waren erg lui, vooral de luipaarden, leeuwen en tijgers. Ze waren er wel maar ze lagen gewoon lui in hun verblijf. Een beetje jammer dus.
Eenmaal terug bij de ingang zijn we de auto ingestapt om de autosafari te doen. Vanwege Defqon festival waren er een aantal omleidingen, zo ook die naar de autosafari. Maar die hadden wij natuurlijk weer niet gezien en dus hebben we een aantal rondjes gereden. Maar uiteindelijk hebben we nog een leuk ritje langs de dieren gemaakt.


Na de autosafari was het alweer half 6, een mooie tijd om naar huis te gaan. We sloten ons gezellige dagje weg af in de McDonalds!

Ben jij al wel eens naar Safaripark de Beekse Bergen geweest?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

4 reacties

 1. Leuke foto's.
  Het ziet er goed uit dat jullie een goede tijd hebben in dit Safari-park :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Beekse Bergen is voor mij echt jeugdsentiment, wij stonden vroeger altijd op de camping daar! Het is zo'n leuke dierentuin, ik wil er graag weer eens een dagje terug. Leuke foto's en verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beekse Bergen, ik ben er zo vaak geweest! Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke plog, wel van een poosje geleden maar dat geeft niet. Wij waren in dezelfde periode in Beekse Bergen, omrijden vanwege Defcom. Wat ik zo leuk vind aan Beekse Bergen is dat je er kunt wandelen, met de boot, de bus en je eigen auto. Goed voor een hele dag vermaak.

  BeantwoordenVerwijderen