Telefoon | De leukste accessoires voor jouw telefoon + Giveaway

by - 07:00


Je telefoon is niet meer te missen in je dagelijkse routine. Je moet je volgers op de hoogte houden met foto's op Instagram, je deelt in 140 tekens wat je dwars zit op Twitter en vergeet niet dat je je moeder altijd even op de hoogte houd via Whatsapp. Je telefoon is alles en daarom moet hij goed beschermd worden en voorzien worden van leuke accessoires.

Ik ben een enorme kluns en koop altijd zo snel mogelijk een hoesje voor mijn telefoon. Nu kwam ik kort geleden in contact met Hoesjes Outlet. Ik was nog helemaal niet bekend met deze site. Hoesjes outlet heeft een ruim assortiment aan verschillende hoesjes voor de Iphone, Samsung en Huawai. Ook hebben zij nog verschillende accessoires zoals powerbanks, oplaadkabels en screenprotectors.

Ik mocht zelf ook wat uitzoeken, ik ging opzoek tussen de Iphone 6s hoesjes. Wederom een ruime keuze aan hoesjes maar je kan hier ook je zoektocht verfijnen door te kiezen wat voor type hoesje je wilt; een softcase, een bumper of een flipcovers. Je kunt de prijs en kleur verstellen en ook nog zoeken op een bepaald materiaal of merk. Er is dus voor iedereen wat te vinden.

Ik ging zelf voor deze doorzichtige softcase met flamingo's erop. Omdat ik een rosé gekleurde telefoon heb koop ik doorzichtige hoesjes, ik vind het anders zo zonde! Het hoesje is erg stevig maar makkelijk om je telefoon te doen. Op de plekken waar de knoppen zitten zijn ook de stukken uitgesneden en dat vind ik zelf altijd erg fijn. 

Omdat mijn oplaadkabel het begeven had zocht ik ook een nieuwe uit bij Hoesjes Outlet. En om te combineren met mijn rosé telefoon koos ik een rosé oplaadkabel. De kabel is ook erg stevig, de USB en telefoon aansluiting zijn niet van plastic maar er zit een soort metaal omheen, dit is dus beter materiaal als dat je krijgt bij een standaard oplaadkabel. Ook is de draad zelf verstevigd met een soort 'veter' waardoor de kabel ook niet snel zal breken.

Ik bestelde het hoesje en de kabel op dinsdag en donderdag waren ze al binnen. De levertijd van de producten van Hoesjes Outlet zijn 2-3 werkdagen. Je kunt betalen via IDeal en Paypal maar je kan het bedrag ook overschrijven naar een bankrekeningnummer. Zodra de betaling afgerond is word jouw bestelling pas verzonden. Je betaald geen verzendkosten tenzij je buiten Nederland woont. dan betaal je €1,50 aan verzendkosten. 

Win Actie
Wil jij nu zelf ook een leuk hoesje of accessoire voor je telefoon? Ik mag namens Hoesjes Outlet €20,- shop tegoed weggeven aan een van mijn volgers! 

Wat moet je doen?
❤ Volg mij op Bloglovin'
❤ Like de Facebook pagina van Hoesjes Outlet
❤ Laat in een reactie weten dat je mee doet, wat je gedaan hebt om kans te maken en je e-mailadres

Extra kans?
❤ Volg mij op Instagram 
❤ Like de Facebook pagina van Lifestyle Lieke

De win actie loopt tot en met donderdag 17 augustus 23:00. 18 augustus krijg de winnaar van mij een berichtje. Als hij/zij niet binnen 2 dagen reageert kies ik een nieuwe winnaar!

Doe jij mee?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

14 reacties

 1. i looove telefoonhoesjes! ik kan er geen genoeg van krijgen. ik doe zeker mee. ik heb alle stappen gedaan, ook de extra stappen! mijn email is jiafengy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hoesje! Ik heb net twee nieuwe van Primark gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk zomers telefoonhoesje zeg! Ik moet zelf ook altijd zo snel mogelijk een nieuw hoesje. Ik heb vorige week een nieuwe gekocht, en terwijl ik wachtte op het hoesje die ik besteld had deed ik super super voorzichtig met m'n mobiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk hoesje! Ik heb zelf net met ze samengewerkt, dus de winactie laat ik aan mij voorbij gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk deze site kon ik nog niet! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan alles voldaan voor maximale kans! Ik kan deze prijs goed gebruiken.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah die roze oplaadkabel is vet schattig. Ik kan zeker wel shoptegoed gebruiken op het moment (arme telefoon), dus ik doe zeker mee! Heb je Facebook ook geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow leuke actie! ik wil wel een leuk nieuw hoesje voor mn iphone 7!! en een oplaadkabeltje komt altijd wel van pas ;)
  alle extra opties ook gedaan, insta en bloglovin hopelijk helpt de exyra kans. super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat hoesje dat je hebt uitgezocht is super leuk. Een extra oplaadkabel is ook altijd handig.

  Ik volg jou op www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik volg jou en hoesjes-outlet op facebook (lieke van veen)
  Ik volg je op instagram (liekevv24)
  Mijn e-mail is xx_glamourgirls@hotmail.com

  Ik kan wel een nieuw telefoonhoesje gebruiken.


  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee, volg je op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe graag mee. Volg je op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, deze winactie komt mij super goed uit aangezien mijn telefoonhoesje net kapot is gegaan, echt balen...

  X Ellen

  BeantwoordenVerwijderen