Stash series | Lipsticks, liquid lipsticks en lipbalsems

by - 07:00

Als jij een van mijn trouwe volgers bent en vorig jaar rond deze tijd om mijn blog keek dan weet jij al wat 'stash series' in houd. Ik ga namelijk om de week op vrijdag de inhoud van mijn stash laten zien. Dit kan make-up zijn maar ook verzorgingsproducten of haar tools. Vandaag show ik jullie mijn lip producten stash.Hier kun je het artikel van vorig jaar lezen over mijn lip producten. Ook dit jaar heb ik het weer onderverdeelt in verschillende categorieën:

❤ Lip balsems
❤ Nude lipsticks
❤ Rode lipsticks
❤ Roze/paarse lipsticks
❤ Liquid lipsticks & overig

Lip balsems
Veel lip balsem heb ik vergeleken met vorig jaar niet gebruikt.The little pink tin had ik afgelopen vakantie mee naar Bonaire, gewoon puur omdat er SPF 15 in zit. De Vaseline balsems blijven altijd een favoriet en zijn alle drie al wel bijna op, net als de Kiehl's lip balsem die echt een all time favorite blijft. De EOS lip balsem lijkt wel niet op te gaan terwijl ik die het meest van allemaal gebruik.

Nude lipsticks
Van links naar rechts P2 Full matte primer & Topcoat, Essence matt matt matt 02 Perfect Match!, Miss Sporty Wonder Smooth 401, Miss Sporty Wonder Smooth 302, Miss Sporty Wonder Smooth 101, Miss Sporty Wonder Smooth 201, MAC Mehr, MAC Taupe.

Beide MAC lipsticks zijn mijn favorietjes, Mehr is zelfs al bijna op. Maar de Essence matt matt matt lipstick is een goede budget dupe hier van. De Miss Sporty Wonder Smooth lipsticks heb ik buiten het testen van de kleur nog nooit gebruikt. Zonde eigenlijk want er zitten mooie kleurtjes bij! Ik weet niet waarom ik de P2 matte primer & topcoat hierbij gefotografeerd heb maar het is een super fijn product!


Rode lipsticks
Van Links naar rechts Essence Lights of Oriënt 01 Belly Dancing Queen, Hema longer lasting lipstick 06, BE 012 Vamp, Revlon 095 Crimson, Essence Tribal Summer 01 Na-Rock, Rimmel Kate Moss 10, Catrice 080 My Red Card, MAC Ruby Woo, MAC Lady Danger.

Als ik mijn rode lipsticks vergelijk met die van vorig jaar is er niks veranderd. Ik bezit nog steeds over de zelfde lipsticks en er is er ook geen bij gekomen. Rood is een prachtige lipstick kleur alleen afgelopen jaar was ik toch meer van de nude kleurtjes. Heel jammer eigenlijk, aangezien ik echt wel mooie rode lipsticks heb.


Roze/paarse lipsticks
Van Links naar rechts Beebee Tokyo 89 Berry Shake, MAC Please me, MAC Craving, MAC Coral Bliss, MAC All Fired Up, Catrice 210 Pinkadilly Circus, Hema volumising lipstick 07, Miss Sporty Wonder Smooth 203.

MAC All Fired up, Miss Sporty Wonder Smooth- en de Beebee Tokyo lipstick zijn er het afgelopen jaar bij gekomen. Net als bij de rode kleurtjes vind ik het zonde dat ik niet vaker een roze/paars kleurtje op mijn lippen draag. Please me en Craving van MAC droeg ik nog wel eens af en toe maar de rest weinig. Ook dit zijn weer stuk voor stuk mooie kleurtjes.


Liquid lipsticks & Overig
Van Links naar Rechts Colourpop Creeper, Colourpop Donut, Colourpop Bumble, Essence matt matt matt lipgloss 05 Simply Be an Icon, Beebee Matique lipgloss 02, Revlon Matte lipcolour 655 HD Kisses, Catrice Shine apeal lipstick 040 Rose your Voice, Essence Wake Up Spring 01 Hello Sunshine, NYX Soft Matte lipcream Ibiza.

Deze categorie noemde ik vorig jaar 'overig'. Inmiddels is mijn liquid lipstick stash aardig gegroeid met een aantal pareltjes. Zo zijn de Colourpop liquid lipsticks echt favorieten geworden waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Mijn Revlon matte lip colour is ook een dupe van MAC Mehr dus net zo goed een favoriet. De NYX Soft matte lipcream is echt een feest kleur en heb ik dan ook vaak gedragen naar een festival.
Wat is jouw favorieten lipproduct?
Liefs, Lieke

Volg mij op: 
Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

3 reacties