Review | I Heart Makeup Blushing hearts Candy Queen of Hearts

by - 07:00


Jullie weten misschien wel dat ik een enorme fan ben van het make-up merk I Heart Makeup. Naast de welbekende chocolade bar paletten hebben zij ook een aantal hartvormige make-up producten in hun collectie zitten. Het kan ook niet anders als je merk I Heart Makeup heet..

Verpakking
De blush komt in een kartonnen doosje wat ik al erg fijn vind. Zo voorkom je beschadiging aan de blush en dat iemand stiekem al jouw blush geprobeerd heeft. Uit het doosje haal je een mooi hartvormig kartonnen doosje. Inmiddels is dit niet meer zo origineel aangezien Too Faced precies dezelfde verpakking heeft voor hun blushes. 


Candy Queen of Hearts blush
De blushing hearts zijn er in meerdere 'kleuren', ik heb hier de Candy Queen of Hearts blush. Deze blush bevat drie verschillende kleuren. Een bronze, een perzik en een roze kleur. Het is een glanzende blush met een koele ondertoon. 

De blush is een baked blush, dit houd in dat 'gebakken' makeup producten langer en beter zouden moeten blijven zitten. Ik heb de kleuren apart maar ook gemengd geswatched. Ik vind de combinatie van de kleuren toch het mooist, ook misschien omdat het anders zo'n ** werk is om je kwast in een van de kleuren te krijgen. Er komt meer pigment vanaf dan ik had verwacht (sorry voor de belichtte foto), je kan de kleuren goed zien en ze glanzen ook heel mooi. 

Roze - Perzik - Brons - Mix

Conclusie
De blush heeft mij nog verrast met de pigment die er vanaf kwam. Het is een mooie blush die goed blijft zitten gedurende de dag. De glans is subtiel maar dit is mooi in combinatie met de roze kleur. De blush is te koop bij de Trekpleister en het Kruidvat voor €5,99.

Heb jij al een van de blushing hearts blushes?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

3 reacties

 1. Mooie blush is het! Ik heb geen blushes van I Heart Makeup, maar wel een highlighter die ik erg mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een blush en een highlighter. Ik gebruik ze echt veel te weinig helaas! Maar ze zijn echt super mooi! Geniet er van!

  Liefs,
  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt pareltjes zijn deze producten, ik heb een andere kleurversie van deze blush. Die verpakkingen zijn ook zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen