Persoonlijk | What's in my bag

by - 07:00


Ik ga eigenlijk altijd op pad met een tas. Naar mijn werk neem ik er een mee, als ik een terrasje ga doen met vriendinnen of als ik een dagje weg ga. Het is handig om al je spullen bij elkaar te houden en zeker in een leuke en fijne tas. Vandaag laat ik jullie zijn wat ik allemaal mee neem in mijn tas!Het tasje dat ik momenteel gebruik kocht ik via United Wardrobe maar is oorspronkelijk van Atmosphere, een merk van de Primark. Dit tasje is handig, niet te groot en niet te klein. Hij is simpel maar door de geborduurde bloemen heeft het toch weer iets. Genoeg over de tas, nu over wat er in de tas zit.

Het belangrijkste wat mee gaat is mijn echt neppe Micheal Kors portemonnee, ik ga jullie niet lastig vallen met wat er in mijn portemonnee zit (een hoop pasjes en spaarkaarten). De portemonnee is niet al te groot maar toch kunnen alle pasjes mee die ik nodig heb. Hij past perfect in het tasje en ik heb zelfs genoeg ruimte over. Dan draag ik ook nog mijn paspoort met mij mee, waarom? ik zou het niet weten. Waarschijnlijk vanwege de te leuke paspoort houder, en stiekem is het toch wel handig om hem bij je te hebben.

Dan mijn telefoon en accessoires. Ik draag mijn telefoon normaal altijd in mijn broekzak, vooral tijdens het werken. Maar tijdens een middagje in de stad of op het terras heb ik hem liever in mijn tas zitten. Oortjes zijn altijd handig om bij te hebben, je weet maar nooit wanneer je eens lang moet wachten of onverwachts de trein/bus in stapt. En om mijn telefoon dan ook een dag te laten overleven neem ik mijn Phillips powerbank mee.

Aan beauty spullen ben ik nog bescheiden aan wat ik in mijn tas mee neem. Al vind ik wel vaak lipsticks terug in een van mijn tassen. Nu vond ik dan ook mijn liquid lipstick van Colourpop terug in de kleur Bumble. Daarnaast heb ik ook nog een handcrème mee gewoon omdat dit altijd wel fijn en lekker is, momenteel de coconut island van Treacle Moon. Ik draag zelf contactlenzen omdat ik anders niks kan zien (lees: ik geen straatbordjes en winkelnamen kan lezen). Soms kunnen ze zo irriteren en daarom heb ik dit kleine kitje mee waarin een lenzen doosje zit en een kleine flacon waar ik mijn lenzenvloeistof in gedaan heb.

Als laatste en zeker niet het minst belangrijke. Mijn huis sleutels, mijn moeder word er gek van dat ik ze steeds vergeet en weer moet aankloppen om naar binnen te mogen. Ik heb er maar twee sleutels aanhangen, de sleutelhangers maken de bos zo groot. En natuurlijk een pakje kauwgom is niet te missen in een tas.

Wat heb jij altijd in jouw tas zitten?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat past er een hoop in een klein tasje! Ik vind het tasje echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super cute tasje! Heel tof met de geborduurde details. Ik heb een Calvin Klein tasje die ik ook echt super makkelijk vind, past toch best veel in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi tasje! En de paspoorthouder is ook suupermooi, waar heb je die gekocht als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht hem bij iemand via United Wardrobe. Maar oorsprongelijk is hij volgens mij van de Primark

   Verwijderen