Persoonlijk | Wat doe jij nu eigenlijk met je leven?

by - 07:00


Ik roep het misschien al weken of maanden dat ik een artikel zou schrijven over wat mij nu bezig houd. Vooral aangezien ik nu afgestudeerd ben en een heel ander leven lijd als dat ik eerst deed. Ook deelde ik een tijdje geleden dat ik een klein dipje had en vandaag vertel ik je precies wat mij nu allemaal bezig houd.


Werk
Als je mij al even volgt dan weet je dat ik in april afgestudeerd ben aan de Cosmo Academy, een leisure & hospitality executive MBO 4 opleiding. Na mijn opleiding had ik al meteen een baan bij Doe Nederland. Dit bedrijf zit gevestigd in Den Bosch, Eindhoven, Utrecht en Nijmegen. Ik werk voor alle locaties en ook op locatie maar vooral ben ik te vinden bij de vestiging in Den Bosch. Doe Nederland is een bedrijf waar je leuke en unieke uitjes kan vinden. Ik ben daar activiteiten begeleider.

Ik begeleid stads spellen zoals; Sex in the city, Wie is de mol en Crazy 88. Ik begeleid sportieve uitjes zoals; bubble voetbal, archery tag of biljartvoetbal. Ik geef Bossche bolle workshops en cupcake workshops. Ik begeleid segway, solex en tandem tours en als laatste begeleid ik ook nog escape rooms. Dit is klein samengevat wat er allemaal te vinden is bij Doe Nederland maar er is nog zoveel meer.

Ik werk er sinds april en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Het is een leuk bedrijf met gezellige collega's en dat is toch wel echt wat je werk leuk maakt. Intussen heb ik er nog een aantal taken bij gekregen waardoor ik meer uren kan draaien omdat dit toch wel mijn baan is.

Met mijn danslessen geven ben ik gedwongen gestopt. Dit vind ik erg jammer en ik ben er ook niet op een leuke manier achter gekomen. Dit heeft mijn vertrek daardoor ook niet beter gemaakt. Ik vind het erg jammer dat ik geen lessen meer kan geven want het is toch iets wat ik met plezier deed!

Persoonlijk
Momenteel gaat het veel beter als dat het een aantal maanden geleden met mij ging. Voor dat ik op vakantie ging had ik een enorme dip. Ik kreeg ten eerste te horen dat ik geen danslessen meer kon geven omdat de dansschool overgenomen werd, dit kreeg ik op niet zo'n leuke manier te horen.

Daarbij kwam ik er op dat moment pas achter hoe anders mijn leven nu is. Ik had er even moeite mee dat ik nu geen school meer zou hebben, misschien wel nooit meer. Ik zag mijn vriendinnen dagelijks op school en nu kom ik niet verder dan wat appjes.

Ook zijn mijn vriendinnen deze zomer aan het werk in het buitenland. Eentje is teamleider op een vakantiepark in België, er zit er een als mountainbike instructrice op een summer camp in Amerika en een is reisleidster voor Gogo in Blanes. Ik ben super trots op ze daar niet van maar ik mis ze wel enorm. En zeker met zo'n dipje en het moment dat het ook even niet lekker liep met mijn vriend had ik ze wel nodig.

Maar gelukkig komen ze allemaal bijna terug en staat er genoeg op de planning! Ik heb mij over het feit gezet dat ik ontslagen ben zonder enig gesprekje of duidelijkheid en dus gewoon de deur uit geschopt ben. En vriend lief en ik zijn heel gelukkig samen.

Vriendinnen en vrije tijd
Mijn vriendinnen en ik hebben alweer genoeg op de planning staan voor de komende maanden. Zo willen we in de herfstvakantie op een 'surprise me' vakantie gaan, hebben we nog genoeg feestjes op de planning en kunnen we binnenkort ook weer gaan knutselen voor onze surprise avond. Rick en ik hebben ook nog genoeg plannen op onze eindeloze bucketlist staan die we binnenkort ook gaan waarmaken.

Mijn vrije tijd geniet ik de laatste tijd erg van, ik ben druk bezig met mijn blog en er zullen weer een aantal nieuwe dingen op mijn blog komen. Het gaat heel goed met Lifestyle Lieke en heb het afgelopen halfjaar een aantal mooie samenwerkingen gehad. Ook ben ik flink gegroeid!

Verder zit ik er aan te denken als het binnenkort weer lekker loopt op het werk en ik al even in dienst ben om een plekje voor mijzelf te zoeken. Maar dat is voor nu nog maar een plan.

Wat vind jij het leukste op Lifestylelieke.nl?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

3 reacties

 1. Wat leuk om te lezen dat je ook een soort toeristische opleiding hebt gevolgd! Bij mij op school kon je ook kiezen voor leisure, maar ik ging voor reizen en front office. Wat jammer dat je nu geen danslessen meer kunt geven zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb jij echt een mega leuke en gezellige baan! Lijkt mij superleuk werk om te doen. Gelukkig zit je weer wat beter in je vel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je werk klinkt echt fantastisch, dat stukje dat jij even een dip had omdat je misschien wel nooit meer naar school zou gaan ken ik ook. Nu ben ik eigenlijk op al mijn opleidingen en scholen vroeger gepest. Dus dat ik het eigenlijk zou gaan missen vond ik zelf ook een beetje dubbel. Uiteindelijk heb ik nog een laatste opleiding van een jaar gedaan voor het werk wat ik nu doe, en daar heb ik voor het eerst geen pesterijen gehad. Een goede afsluiter.

  Het werk wat je doet klinkt fantastisch, en surprise me hoor ik van iedereen dat dat echt fantastisch is!

  Lifestyle Lieke vind ik ook echt een leuke blog, ik ga soms even een avond er voor zitten om lekker alle blogs af te gaan die ik tegenkom. En bij jou artikelen word ik dan ook echt vrolijk! Lekker door gaan dus!

  Liefs,

  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen