Mijn week #25 | Drukke werk week, dagje Beekse Bergen en herenigd zijn

by - 09:06


Ik schrijf dit maandag ochtend om 6 uur, waarom ik wakker ben? Al sla je mij dood ik weet het niet. Ik heb veel gewerkt en gedaan deze week en ik ben eerlijk gezegd kapot. Maar ik heb ook veel leuke dingen gedaan en meegemaakt dus dat maakt het wel weer goed.
Mijn week
Maandag sliep ik lekker uit en ik had rond de middag met mijn vriend afgesproken. De sukkel vergat zijn Ov en was zijn pinpas kwijt het moment dat hij op het station stond. Dus ik ben uiteindelijk maar in de trein naar hem gestapt! We hebben eerst samen in het zonnetje buiten zitten lunchen. En s' middags zijn we de stad in gegaan. Het was lekker weer dus we hebben eigenlijk heel de middag met zijn tweetjes op het terras gezeten en mensen gekeken. S' avonds gingen we nog lekker uiteten bij Happy Italy en daarna ging ik weer naar huis toe. Dinsdag was mijn luie dagje, ik schreef vooral veel voor mijn blog en maakte ook een aantal foto's. Verder had ik weer een me time momentje en keek ik naar de serie Grimm waar ik momenteel verslaafd aan ben.

Woensdag moest ik werken. Ik heb lekker een dagje rustig aan gewerkt achter de laptop! Ik draaide ook nog twee escape rooms en daarna zat mijn dag er al weer op. S' avonds deed ik niet veel en lag al redelijk vroeg in bed. Totdat ik een glas drinken over mijn laptop liet vallen.. gelukkig is mijn vader heel handig en heeft hem helemaal uit elkaar gehaald, schoongemaakt en laten drogen. Na 2 uurtjes nagels bijten deed hij het gelukkig gewoon weer. Donderdag moest ik werken in Utrecht, ik ging met een koffer vol spullen de trein in. Altijd als ik moet werken in Utrecht regent het.. serieus altijd. Ik kwam uiteindelijk nog redelijk droog aan bij het café waar ik moest zijn. Na mijn werkdagje in Utrecht ging ik weer terug naar Den Bosch, maar wat een hel is die trein zeg. Uiteindelijk was ik om 8 uur thuis. Ik heb mijzelf omgekleed en klaargemaakt want ik ging die avond naar mijn vriend toe.

Vrijdag werd ik wakker naast Rick. We hadden een leuk dagje naar Safari park de Beekse Bergen gepland. Dat is maar een kwartiertje rijden vanaf Rick en we wilde weer eens een dagje weg samen. We hebben het super leuk gehad en hebben de dag afgesloten bij de Mac. S' avonds zijn we naar Rick zijn beste vriend gegaan omdat hij terug was van vakantie en Rick weer aan het werk mag (de infectie bij zijn oog is weg). De avond liep alleen anders af als gepland. De vriend van Rick werd niet goed en is onderuit gegaan. Na een hoop gedoe is hij naar de huisartsenpost gegaan. Je begrijpt wel dat ik niet meer naar huis kon rijden na dat dit gebeurd was dus ik sliep nog een nachtje bij Rick.

Zaterdag stonden Rick en ik weer vroeg op. Hij ging weer terug naar Roermond en ik moest werken. Ik had gelukkig een rustige werkdag na zo'n avond/nacht. S' avonds had ik met mijn vriendinnetjes Anke en Iris afgesproken want ze zijn allebei terug in Nederland na 3 maanden! We hebben gezellig wat gedronken op het terras en veel bijgekletst. Zondag was een drukke werkdag maar ondanks dat ik moe was ging het heel goed en had ik leuke activiteiten. Na mijn werkdag at ik thuis samen met mijn zusje en sloot ik de avond af in bed met de serie Grimm.

Foto's
In de trein naar Tilburg omdat vriendlief zijn ov vergeten was en pinpas kwijt was

Selfie op het terras!

Rick had een pasta met zalm en ik met tonijn en garnalen!
Papa de held die mijn laptop weer tot leven wekte.

Ik verveelde mij en ik had nagellak bij me. Leuk kleurtje toch?

Selfie in de Beekse Bergen


Yumm liefde voor de mac en zeker na een dagje weg!

Jaaaaa mijn lieve vriendinnetjes zijn terug!

Dit lip masker ben ik aan het testen. Ik voel me net een clown als ik het op heb.


Blogposts
Het was mij weer een weekje! Ik heb weer veel en lekker gewerkt maar ook genoten van mijn vrije dagen. Aankomende week heb ik wat meer plannen gemaakt, verwacht niet veel van deze week want ik was eerlijk gezegd nogal lui.

Ik ga eigenlijk altijd op pad met een tas. Naar mijn werk neem ik er een mee, als ik een terrasje ga doen met vriendinnen of als ik een dagje weg ga. Het is handig om al je spullen bij elkaar te houden en zeker in een leuke en fijne tas. Vandaag laat ik jullie zijn wat ik allemaal mee neem in mijn tas!

Als jij een van mijn trouwe volgers bent en vorig jaar rond deze tijd om mijn blog keek dan weet jij al wat 'stash series' in houd. Ik ga namelijk om de week op vrijdag de inhoud van mijn stash laten zien. Dit kan make-up zijn maar ook verzorgingsproducten of haar tools. Vandaag show ik jullie mijn lip producten stash.

Bij deze wil ik laten weten dat ik stop met posten op zondag. Ik merk dat deze posts weinig gelezen worden terwijl ik er wel veel tijd en moeite in stop.

Hoe was jou week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuk weekje! Beekse Bergen wil ik ook nog eens heen. En wat rot, van de beste vriend van Rick! Het is nooit leuk om onderuit te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke week heb je gehad! Happy italy is zooooooo lekker! Hopelijk Kun je aankomende week een beetje bijkomen!

    Liefs! 😘

    BeantwoordenVerwijderen