Mijn week #27 | Segway training, The Lion King en een gezellig personeelsfeest

by - 16:06


Het artikel is wat later online dan gepland maar ik heb een druk weekend gehad. Deze week vloog weer eens voorbij! Het word weer drukker op het werk, ik deed leuke dingen en het was ook nog eens heerlijk weer.


Mijn week
Maandag werkte ik een dagje op kantoor, er was een activiteit gepland die ik moest draaien maar die ging uiteindelijk niet meer door. Vroeg naar huis dus! Mijn ouders waren een lang weekend weg en mijn zusje was werken dus ik at die avond alleen. S' avonds ben ik met Quinty naar de Kermis geweest en hebben we gezellig een terrasje gedaan. Dinsdag was ik vrij want we hadden een dagje weg gepland met het gezin. S' ochtends heb ik uiteindelijk voor mijn werk nog wel een Segway training moeten doen. Rond de middag gingen we richting Scheveningen waar we eerst gezellig over de Boulevard gelopen hebben en de middag doorgebracht hebben bij een beachclub. S' avonds zijn we lekker uiteten geweest en hebben daarna genoten van The Lion King!

Woensdag moest ik werken, ook weer een dagje op kantoor. Eind van de middag reed ik met een collega nog naar Eindhoven om een aantal solexen op te halen. S' avonds heb ik lekker zitten Netflixen, ik heb de serie Grimm bijna af! Donderdag heb ik ook weer een dagje gewerkt, omdat het het weekend erg druk werd heb ik samen met collega's onze opslag opgeruimd en gezorgd dat er van alle activiteiten genoeg aanwezig was. Donderdagavond was ik ook weer lui en heb ik weer lekker liggen Netflixen.

Vrijdag was ik een dagje vrij en ik heb heel de dag niks gedaan! Ik heb genoten van mijn me time, serie en het bloggen. Vrijdagavond sprak ik nog wel met Quinty af en hebben we fijn aan de Maas gezeten met het lekkere weer. Zaterdag sliep ik uit en moest ik s' middags werken. Ik had een leuke werkdag want een van de vrijgezelle dames groepen had een stripper ingehuurd, en helaas moest ik hierbij blijven. S' avonds was ik om 11 uur klaar en ben daarna meteen gaan slapen.

Na een korte nacht stond ik zondag om half 9 weer op het werk. Ook dit was weer een fijne werkdag en gelukkig iets minder druk dan de zaterdag. Na het werk ben ik met collega's naar Eindhoven gereden waar onze personeelsbarbecue was. Ik heb daar een super gezellige avond gehad en won tijdens de bingo ook een dagboekje met een geheime pen!

Foto's
Op het terras mensen kijken tijdens de Kermis!

Segway training

Genieten op het terras in Scheveningen.

Bijschrift toevoegen

Door dit doodelijke dier ben ik om 6 uur s' ochtends maar verder gaan slapen op de bank.

Muggen..

ME TIME <3


Een bagel met carpaccio als lunch!

Maccie <3

Personeelsfeest


Blogposts
Shoplog | Aliexpress, Kruidvat, United Wardrobe & meer
Ik had flink wat dagen gewerkt de afgelopen maand, toen mijn salaris gestort werd vond ik dat ik mijzelf wel weer mocht verwennen met nieuwe kleding en make-upjes. Ik heb heel wat gekocht en besteld en laat jullie vandaag alles zien!

PLOG | Op safari in de Beekse Bergen
Last minute geplande dagjes weg zijn toch wel de leukste. En zeker als je ook nog eens goedkoper kaartjes 'wint' via Vakantieveilingen. Rick en ik gingen gezellig een dagje naar de Beekse Bergen en hebben genoten van onze dag en het heerlijke weer.

Project op mezelf wonen | #1
Momenteel ben ik 20 jaar oud, ben ik afgestudeerd en heb ik een leuke baan. De volgende stap die ik wil gaan zetten is het op mezelf gaan wonen. Hoe en wat leg ik jullie vandaag uit en ik neem jullie mee op mijn reis naar mijn eigen plekje.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

2 reacties

  1. Lekker weekje zo! En auw, de muggen moeten jou wel hebben he.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend gezellige foto's en verslagje. Ik heb ook op de Segway gestaan in Lissabon, maar ben toen helaas keihard op mijn achterhoofd gevallen. Toch blijft het wel leuk haha

    BeantwoordenVerwijderen