Mijn week #25 | Fotoshoot bij het land van Ooit, werken in Utrecht, gecancelde plannen

by - 07:00


Het was mij weer een weekje! Ik heb weer veel en lekker gewerkt maar ook genoten van mijn vrije dagen. Aankomende week heb ik wat meer plannen gemaakt, verwacht niet veel van deze week want ik was eerlijk gezegd nogal lui.
Mijn week
Maandag sliep ik uit, ik was heel moe en ik weet eerlijk gezegd niet waarvan. Ik had weer een me time dagje en ik genoot van een bad met een gezichtsmaskertje op. Verder keek ik de serie Grimm, ik ben al bij seizoen 3 en ik ben vorige week pas begonnen. Dinsdag ging ik samen met mijn zusje naar het Land van Ooit. Ik had namelijk wat outfits waar ik foto's van wilde maken. Het Land van Ooit was vroeger een pretpark maar is toen failliet gegaan. Het is nu open als een wandelroute maar de meeste dingen staan er nog. We hebben een aantal mooie foto's kunnen maken en ze zijn binnenkort ook te zien op mijn blog en op Instagram. Na de shoot zijn we nog even over het winkelcentrum bij ons in de buurt gelopen en hebben nog een Macflurry gehaald bij de Macdrive.

Woensdag begon ik om 11 uur op het werk. Ik had een aantal step en wandel routes die ik aan moest passen. Halverwege de dag ben ik met een collega naar de opslag gegaan waar al onze spullen voor de uitjes staan. Hier hebben we opgeruimd en ook wat kapotte dingen gemaakt. Eind van de werkdag had ik nog een escape room die ik moest draaien. Donderdag begon ik een uurtje eerder op het werk want ik had een aantal ritjes naar onze locaties in Eindhoven. Rond de middag was ik weer terug, mooi op tijd om twee escape rooms te draaien. Na het werk heb ik thuis gekookt en s' avonds deed ik verder niet veel.

Vrijdag zou ik eigenlijk een dagje met Rick zijn, maar hij is de afgelopen week al een aantal keer naar het ziekenhuis geweest in verband met een bacterie in zijn oog. Hij had vrijdag veel pijn dus hebben we besloten om deze dag niks te gaan doen. Ik heb dus nog een lui dagje gehad en heb weer wat mooie blogfoto's gemaakt. Zaterdag waren Rick en ik een halfjaar samen, het is niet lang maar wel enorm snel gegaan! Helaas konden we niet samen zijn omdat ik een lange en drukke werkdag had. Ik begon om 10 uur en ik was om 8 uur pas klaar. Ik heb een dagje in Utrecht gewerkt met twee collega's! Maar jezus wat is het parkeren duur in Utrecht..

Zondag heb ik ook weer een lange werkdag gehad. Ik heb van 9 tot 6 gewerkt. Ik had veel te doen en er kwamen wat onverwachte dingen bij kijken maar buiten dat verliep de dag op rolletjes. S' avonds was ik zo gesloopt dat ik toen ik thuis kwam snel wat gegeten heb en toen in bed gedoken ben met een serie.

Foto's

Blogposts
Ik roep het misschien al weken of maanden dat ik een artikel zou schrijven over wat mij nu bezig houd. Vooral aangezien ik nu afgestudeerd ben en een heel ander leven lijd als dat ik eerst deed. Ook deelde ik een tijdje geleden dat ik een klein dipje had en vandaag vertel ik je precies wat mij nu allemaal bezig houd.
Off shoulder tops zijn de zomertrend van de afgelopen jaren (al is de zomer nu ver te zoeken) draag ik ze altijd nog met liefde. Leuk voor een feestje of een dagje weg, ze zijn makkelijk te combineren en mogelijk voor elke gelegenheid.
Jullie weten misschien wel dat ik een enorme fan ben van het make-up merk I Heart Makeup. Naast de welbekende chocolade bar paletten hebben zij ook een aantal hartvormige make-up producten in hun collectie zitten. Het kan ook niet anders als je merk I Heart Makeup heet..

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke


Volg mij op: 
Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |   

You May Also Like

5 reacties

 1. Grimm is leuk he! Jammer dat het gestopt is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa het is inderdaad zo zonde dat hij maar tot seizoen 4 loopt..

   Verwijderen
 2. Het Land Van Ooit lijkt mij zooo'n toffe plek om te gaan fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke week! Land van ooit zou nu een beetje eng zijn heb ik wel is gehoord. Grimm heb ik nog nooit gekeken, is het wat? Vast wel als je zo snel in seizoen 3 al zit Haha!

  Leuke post weer!!!

  Liefs,
  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen