Mijn week #24 | Picknicken, ziekenhuis bezoek en een dagje shoppen

by - 09:18


Goedemorgen! Het is alweer maandag, de week is als het waren weer voorbij gevlogen. De vakantie's zitten er weer bijna op en op mijn werk begint het ook steeds weer drukker te worden. Ik heb afgelopen week weer een fijne week gehad en die ga ik vandaag met jullie delen.


Mijn week
Maandag sliep ik lekker uit en ontbijten uitgebreid.. in mijn eentje. S' middags had ik afgesproken met Quinty. We zijn even naar de supermarkt geweest en hebben daarna een plekje gezocht bij de Maas om even lekker te zitten en een kleine picknick te houden. Later op de middag zijn we thuis de film 'The autopsy of Jane Doe' gaan kijken. S' avonds heb ik nog even lekker zitten bloggen. Dinsdag was mijn luie vrije dagje. Ik heb eigenlijk heel de dag een beetje op de bank en op bed liggen Netflixen. Ik ben begonnen aan de serie 'Grimm' en ik ben verslaafd.. oops. Ondertussen heb ik die dag nog mijn kamer opgeruimd en mijn kledingkast en heb ik lekker in het zonnetje in de tuin zitten lunchen met mama.

Woensdag heb ik een dagje gewerkt, s' middags nog gezellig met een collega bij de MacDonalds geluncht. We hadden zoveel zin in kipnuggets. En s' avonds deed ik niet veel spannends, ik heb liggen Netflixen in bad en ben op tijd gaan slapen. Donderdag werkte ik een dagje op kantoor, ik heb lekker vooruit kunnen werken maar kakte om 4 uur wel in achter mijn computerscherm. Na mijn werk ben ik naar huis geracet heb ik mij even opgefrist en wat gegeten en ben toen samen met Quinty naar Roermond gegaan. Mijn vriend werkt deze zomer op een vakantiepark en vanwege een tekort in een team is hij overgeplaatst naar een ander vakantiepark waardoor we 3 kwartier langer mochten rijden. We hebben even op zijn park rond gekeken en daarna zijn we terug naar huis gegaan. Rick was vrij dus die ging lekker een dagje mee naar huis.

Vrijdag werd ik weer wakker naast vriend lief. We hadden elkaar wegens de omstandigheden van zijn werk en mijn werk twee weken niet kunnen zien dus we waren heel blij dat we nu samen waren. We zijn eerst langs een kapper geweest omdat hij dat nodig vond. S' middags zijn we lekker de stad in geweest en hebben we ook heel erg lekker zitten lunchen. S' avonds keken we een film en zijn we niet te laat gaan slapen, we waren beide erg moe.

Zaterdag moesten we vroeg op want Rick moest weer terug. Maar omdat er veel treinen niet reden heb ik hem afgezet in Eindhoven. Ik ben daarna meteen doorgegaan naar mijn werk. S' middags ben ik langs geweest bij mijn oma in het ziekenhuis, ze was onverwachts opgenomen. Zondag heb ik ook weer een lekker dagje gewerkt. Ik heb met collega's geluncht bij de Subway en veel verschillende taakjes gehad. Zondag avond was ik weer lekker lui en heb ik tot laat liggen Netflixen.

Foto's

Lunchen bij de Mac. Ik hou van de kipnuggets <3

Eindelijk weer samen!

Een charmante foto van mij op de fiets met al mijn shoppingbags.

Ik had boerenbrood met carpaccio en Rick had boerenbrood met kip bali. Het was echt heerlijk!

Zaterdag avond maakte papa spare ribs op de bbq. Ze waren heerlijk!

Op visite in het ziekenhuis

Een van de taakjes op het werk. Ik moest een muur even bij verven.

Liefde voor de Subway koekjes!

Blogpost
DIY | Fluffy slijm maken
Facebook en Youtube stroomt over met filmpjes over het maken van slijm. Slijm met glitter, gekleurd slijm, regenboog slijm, galaxy slijm noem het maar op. Ik vond het er zo leuk en fijn uit zien dat ik het zelf ook uit wilde proberen. En vandaag deel ik het resultaat van mijn roze kwab.

Telefoon | De leukste accessoires voor jouw telefoon + Win actie
Je telefoon is niet meer te missen in je dagelijkse routine. Je moet je volgers op de hoogte houden met foto's op Instagram, je deelt in 140 tekens wat je dwars zit op Twitter en vergeet niet dat je je moeder altijd even op de hoogte houd via Whatsapp. Je telefoon is alles en daarom moet hij goed beschermd worden en voorzien worden van leuke accessoires.

Vergeet je niet mee te doen met mijn winactie, hij loopt nog tot donderdag 17 augustus!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

 1. Altijd gezellig, zo picknicken! En beterschap voor je oma! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben net klaar met de serie die ik keek op Netflix, en was opzoek naar een nieuwe serie! Eens even kijken of Grimm iets voor mij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eten ziet er allemaal erg lekker uit! Krijg er honger van ;) Beterschap voor je oma. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is zoo slecht als je super veel honger hebt, hihi. Heerlijk al dat eten. Heel veel beterschapjes met je oma!

  BeantwoordenVerwijderen