Review | I Heart Make-up bronze and glow palette

by - 07:00


Al een hele tijd stond deze gouden chocolade bar op mijn wishlist. Maar helaas kon ik hem niet meer vinden toen ik hem echt wilde kopen, maar nu heb ik hem dan toch echt eindelijk. Ben je benieuwd of deze bronzer en highlighter in een het wachten waard was? lees dan snel verder!

De verpakking
De verpakkingen van I Heart Make-up paletten vind ik er altijd prachtig uitzien. Hoe leuk dat ze een palette omtoveren tot een chocolade bar, daar alleen al zou je hem voor kopen. Dit Bronze en Glow palette lijkt heel erg op het 'Golden bar eyeshadow palette' van I Heart make-Up alleen is hij dan een maatje kleiner.

Wat ik fijn vind is dat er om het palette nog een doosje zat. Zo voorkom je dat mensen in de winkel toch al stiekem het doosje open maken en hun vingers er doorheen vegen. Het palette heeft aan de binnenkant ook een spiegel zitten wat ik heel fijn vind. Er zit geen kwastje bij maar dat is voor mij ook niet een must.

Het product
Wat Boozyshop zegt over dit palette:
"De I Heart Makeup and Bronze Glow is een duo poeder met bronzer en highlighter in een prachtige verpakking als mini chocolade reep inclusief spiegel. Geef jezelf een gebronsde glow het hele jaar door, perfect om te highlighten en te sculpten!
De I Heart Makeup and Bronze Glow is geschikt voor lichte tot medium huidskleuren met iedere ondertoon."

Als je het palette opent zie je links een matte bronzer en rechts een glanzende highlighter waar allebei een soort smeltend chocolade patroon in gedrukt is. Toen ik de producten ging swatchen vielen ze in eerste instantie een beetje tegen, de pigmentatie was niet heel goed.. Met nog een tweede veeg door het palette zag het er al veel beter uit. Het fijne is dat de bronzer maar ook de highlighter goed te blenden is en niet vlekt als je hem wilt opbouwen met een tweede laag.

De bronzer is niet heel donker maar deze kleur is voor mij juist prima, ik hou niet zo van een opvallende bronzer op mijn gezicht. De highlighter daar in tegen glimt harstikke mooi en dat is juist we van een highlighter willen!

Conclusie
Op de verpakking is niks aan te merken, ik vind het juist leuk dat een budget merk als I Heart Make-up zulke leuke verpakkingen maakt voor hun producten. Ik was eerst een beetje teleurgesteld over de pigmentatie maar bij een tweede laag ziet het er heel goed uit. Hij is makkelijk te blenden en is geschikt voor de lichte tot medium gekleurde huid.

Het Bronze and Glow palette is te koop bij o.a. het Kruidvat voor €6,95

Heb jij dit prachtige palette al?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. De verpakking vind ik alleen al leuk! Wel jammer dat de pigmentatie je wat tegenvalt, maar met name bij bronzer vind ik dat juist wel fijn; ik ben best bleek dus het is al snel too much.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt alsof de bronzer een beetje grauw is, of ligt dat aan mij Haha!

    De I heart makeup producten zijn vaak fijn in mijn mening, maar je merkt wel degelijk verschil natuurlijk!

    Leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen