Mijn week | Met je gezicht op Rumag, middagje Tilburgse Kermis en carpaccio pizza

by - 09:29


Na twee weken niets van mij gehoord te hebben begon ik begin deze week weer met bloggen. Het is allemaal weer wat rustiger in mijn leven en de tijd en zin om te bloggen is ook weer terug. Ook 'mijn week' is terug en vandaag heb ik een terugblik op mijn afgelopen week voor jullie!


Mijn week
Als je mij al even volgt weet je dat ik in april afgestudeerd ben en momenteel fulltime aan het werk ben. (Hoe en wat over het bedrijf waar ik werk schrijf ik binnenkort nog een artikel over). Zo begon mijn maandag ook met een middag en avond werken. S' avonds toen ik thuis kwam ben ik eigenlijk meteen op bed gaan liggen. Dinsdag sliep ik uit en s' middags had ik wat afgesproken met Quinty we gingen namelijk outfit foto's maken! Het was alleen echt super warm en na het maken van de foto's zijn we thuis de film 'the bye bye man' gaan kijken.

Woensdag moest ik werken bij Phillips healthcare in Best. Ik begon die dag al best vroeg omdat ik heel wat spullen mee moest nemen. Eenmaal de auto volgeladen te hebben vertrok ik naar Best waar een collega van onze locatie in Eindhoven al op mij stond te wachten. We hebben een gezellige werkdag gehad en de groep die we hadden was heel enthousiast over de quiz. Toen we klaar waren mochten we nog mee eten omdat er een frietkar gehuurd was, hmm daar zeg ik geen nee tegen! Ik was uiteindelijk rond 9 uur thuis en ben toen lekker gaan douchen en naar bed toe gegaan. Donderdag had ik eigenlijk plannen om naar de Zomerfeesten te gaan met collega's alleen omdat mijn plannen wat anders liepen ben ik niet meer gegaan. Ik heb die dag veel geslapen en ook de film 'going in style' gekeken.

Vrijdag was de vrije dag van vriendlief en mij. Dus ik zat rond 11 uur in de trein naar Tilburg om gezellig een middagje samen te zijn. We hebben eerst heerlijk geluncht bij Ritz en hebben daarna een rondje door de stad gelopen. We hebben ook nog even gezellig een biertje gedronken op het terras en einde van de middag zijn we over de kermis heen gelopen. Het was een gezellige middag! Zaterdag mocht ik heel vroeg beginnen met werken, om 8 uur namelijk al.. ik was om 6 uur klaar en omdat een collega en vriendin van mij geslaagd is voor haar rijbewijs zijn we lekker carpaccio pizza gaan eten bij Stefano's in Den Bosch, dit is echt zo lekker!

Zondag mocht ik ook werken, ik had een Bossche bollen workshop voor een hele leuke familie. Ik dacht uiteindelijk om 3 uur klaar te zijn met werken maar door een stortbui en waarschijnlijk kortsluiting viel ineens alle stroom uit. Dus ik ben toch wat langer gebleven en ben om half 5 naar huis gegaan. S' avonds ging ik samen met Quinty naar België toe om vriendinnetje Renee op te zoeken!

Foto's
Een selfie tijdens het maken van onze outfit foto's! (binnenkort op mijn blogje te zien)

Niets zo lekker als een middagje niks doen en lekker een film te kijken!

Ik zette afgelopen week deze foto op mijn Instagram (@liekesluiter). Ik lag rustig op bed een beetje Instagram verhalen te kijken tot ik ineens mijn eigen hoofd op het verhaal van Rumag zag staan! Hoe grappig is dit? 
Een broodje rosbief voor mij een een broodje hete kip voor RickHa Ha Bier

De credits van deze charmante foto met een rokje dat een beetje gedraaid zit gaat naar Rick.

Carpaccio pizza is echt heaven!

De show 'Oh happy day' bij vriendinnetje Renee!

Blogpost
Shoplog | Rumag, Kruidvat, Zalando en meer
Het is alweer even geleden dat jullie wat van mij gehoord hebben, ik heb het heel erg druk gehad na mijn vakantie en had geen tijd om het bloggen er nog tussendoor te doen. Maar ik ben terug! En ik laat jullie vandaag meteen een aantal van mijn aankopen zien.

Outfit lookbook | Wijnzinnig met Rumag
Ik volg Rumag al een hele tijd via Facebook en Instagram. Dit bedrijf met de meest hilarische teksten die je intussen overal wel tegenkomt is een aantal jaar geleden begonnen met het verkopen van kleding. Ik had al een witte top met de tekst 'Guapa' er op maar sinds kort heb ik nu ook het 'Wijnzinnig' shirt in mijn bezit. Vandaag heb ik daar een outfit post over!

Fashion | Het combineren van rosé gouden en zilveren sieraden
Het was vroeger gewoon heel standaard, gouden sieraden draag je met gouden sieraden en zilveren sieraden draag je met zilveren sieraden. Tegenwoordig zitten er een aantal bad asses tussen die ze nog wel eens willen combineren, waaronder ik. Vandaag laat ik jullie de match van zilver en rosé goud zien.

Hoe was jouw week?

Liefs, Lieke
Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

  1. Een leuke week, leuke foto's heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk dag Rumag je foto deelde!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die rok is echt heel erg leuk! Waar heb je die gekocht? Wat leuk een Bossche bollen workshop.

    BeantwoordenVerwijderen