Mijn week #23 | Piemel pistool, Tilburgse Kermis en verjaardag van papa

by - 07:00


Het was afgelopen week een rustig weekje, op mijn werk was het niet druk dus ik had lekker veel vrij! Maar ondanks dat ik veel vrij had heb ik weinig gedaan, ik voelde mij vooral heel futloos en moe en heb veel me time dagjes gehad.


Mijn week
Mijn week begon met rust dagje nummer één. Ik was de zondag avond naar vriendinnetje Renee gaan kijken op het vakantiepark waar ze werkt maar we waren erg laat thuis. Maandag sliep ik dus lekker uit! Verder maakte ik die dag wat blogfoto's en heb ik veel liggen Netflixen. Dinsdag ging ik met een aantal collega's naar de Tilburgse Kermis. Bij de eerste gok automaat die we tegen kwamen zijn we meteen aan de slag gegaan daar wonnen we een piemel waterpistool waar we de hele dag van genoten hebben. We zijn in attracties zoals het spookhuis, een hang achtbaan, een water baan, een fun house en de katapult geweest! Verder won ik ook nog de drol emoji knuffel tijdens de kamelenrace. We hebben de middag afgesloten op een terrasje en met een pizza bij Happy Italy.

Woensdag was rust dagje nummer twee. Ik ging dinsdag avond slapen met enorme migraine en ik heb daar de dag er na nog last van.. Ik stond ingepland om escaprooms te draaien op het werk maar het was zo rustig dat er die dag niks geboekt werd. Ik heb een me time dagje gehouden en ging in bad met een maskertje en een film. Donderdag was rustdag nummer drie. S' avonds heb ik gezellig met Quinty iets gedaan maar verder lag ik gewoon lekker de hele dag op bed en heb ik een aantal keer mijn ogen dicht gedaan.

Vrijdag was papa jarig! Voor zijn verjaardag had ik een nieuw telefoon hoesje gekocht voor zijn nieuwe Iphone. We hebben in de middag boodschappen gedaan en sta tafels opgehaald. S' avonds kwam de visite en hebben we gezellig zitten borrelen. Zaterdag heb ik gewerkt van 11 tot 11! Ik had eerst een cupcake workshop, daarna had ik ritjes waarbij ik spullen zoals solexen en steps naar de opslag moest brengen en s' avonds had ik een leuke quiz!

Zondag was rustdagje nummer vier, ik sliep tot half 12 uit (!!!). Ik had met mijn opa en oma afgesproken om thee te komen drinken in de middag. Ik nam Bossche Bollen mee en heb gezellig een middagje zitten kletsen. S' avonds nam ik een heerlijk ontspannen bad en ging ik vroeg naar bed.

Foto's
Ik keek de film 'Sntached' een heerlijke weg kijk film!

Een selfie voordat ik naar de kermis ging.

Daar zaten we dan, gezellig met zijn viertjes in de achtbaan!

Hier was ik nog blij. Toen ik het masker eraf haalde kon ik echt huilen!

Ik ontving dit hoesje en de roze kabel voor een review. Deze zie je snel op mijn blog!

Deze foto plaatste ik op Social media voor mijn papa's verjaardag. Hij is 53 geworden.

Ik deed eens wat anders met mijn haar dan een simpele staart.

Avondeten op het werk be like.. pizza magarita met knoflook.

De meest onnozelen aankoop in mijn Aliexpress geschiedenis.. maar hij is zo leuk!


Blog posts
Fashion | Mix & Match een leuke bikini bij elkaar
Moet je nog op vakantie en ben je opzoek naar een leuke bikini? Of heeft jouw bikini de afgelopen vakantie zijn tijd wel gehad? Ik mocht een mooie bikini uitzoeken bij de Hunkemöller, en niet zo maar eentje. Ik mocht hem zelf samenstellen!

Review | I Heart Make-up bronze and glow palette
Al een hele tijd stond deze gouden chocolade bar op mijn wishlist. Maar helaas kon ik hem niet meer vinden toen ik hem echt wilde kopen, maar nu heb ik hem dan toch echt eindelijk. Ben je benieuwd of deze bronzer en highlighter in een het wachten waard was? lees dan snel verder!

Favorieten van de maand | Juni 2017 
Ook juli loopt alweer tegen zijn einde, en we gaan de laatste zomer maand augustus in. Al hebben we weinig van de zomer gemerkt deze maand.. Maar het einde van de maand betekend dat ik weer een favorieten van de maand voor jullie heb!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

7 reacties

 1. Lekker zo'n weekje met allemaal rustdagen, heerlijk! Dat kan ik me al niet meer herinneren hoor :P Ik zou het ook wel willen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week zeg! Heerlijk relaxed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van de migraine, verder klinkt het als een heerlijke week! Nog gefeliciteerd met je vader. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend die migraine... Die draai die je in je haar maakte was erg leuk! Zo heb ik het ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk je kapsel zo! en haha, ik denk dat heeel veel mensen zo'n paspoort hoesje gekocht hebben op aliexpress :) including me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kermissen zijn altijd zo leuk! Eind augustus is Alkmaar ook aan de beurt. Nu al zin in! Ohja, nog een tip mocht je weer eens last krijgen van migraine: drink koffie! Trust me. de cafeïne in koffie helpt tegen migraine.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je paspoort hoesje super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen