Festivals | De leukste festival zonnebrillen

by - 07:00


Inmiddels is het festival seizoen alweer een aantal maanden bezig. En ik struin met mijn vriendinnen ook feestje naar feestje af. Heerlijk om te genieten van mooi weer, gezelligheid, lekkere muziek en leuke outfits! En om je outfit af te maken ga je natuurlijk opzoek naar een leuke festival zonnebril.

Freakyglasses is de site waar jij al jouw gave festival essentials kan vinden waaronder zonnebrillen. Zij hebben een mooie selectie gemaakt voor zowel dames als heren. Zo kun je kiezen uit een klassieke ronde zonnebril, een stijlvolle clubmaster zonnebril, een stoere wayfarer zonnebril of ga eens buiten je comfort zone en kies voor een houten zonnebril. Freakyglasses heeft zelfs een selectie gemaakt van de festival zonnebrillen die nu helemaal in zijn.

Zelf ging ik voor deze ronde festival zonnebril. Het was een moeilijke keuze aangezien Freakyglasses een ruim aanbod heeft aan festival zonnebrillen! Maar uiteindelijk ging ik voor een zwarte zonnebril met rood-gele spiegelglazen en een brug van metaal. Stoer maar door de gekleurde spiegelglazen maakt hij het toch wat feestelijker.

De festival zonnebrillen zijn hier te koop vanaf €9,95. Als je op een werkdag je bril besteld voor 17:00 heb je hem de volgende dag al in huis en je betaald ook maar €2,95 verzendkosten. 

Dus wil jij ook zo'n leuke festival zonnebril? Dan moet je snel kijken tussen de leuke zonnebrillen van Freakyglasses. En als extra kun je met de code LIEKE10 10% korting krijgen op je bril!

Welke festival zonnebril heb jij op het oog?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

5 reacties

 1. Ik heb de laatste tijd een hoop brillen gekocht, hihi. Eerst vond ik nooit leuke die mij staan, maar nu kan ik voorlopig vooruit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat is echt een perfecte festival zonnebril inderdaad! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is deze leuk! Ik vind het model heel leuk, maar de gekleurde glazen ook. :) Ik heb zelf een ronde zonnebril van Ray Ban. Dat blijft toch wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze leuk! Ik vind het model heel leuk, maar de gekleurde glazen ook. :) Ik heb zelf een ronde zonnebril van Ray Ban. Dat blijft toch wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke keuze heb je gemaakt zeg! Ikzel heb echt véél te veel zonnebrillen, vind het zo'n gaaf accessoire!

  BeantwoordenVerwijderen