Favorieten van de maand | Juli 2017

by - 07:00


Ook juli loopt alweer tegen zijn einde, en we gaan de laatste zomer maand augustus in. Al hebben we weinig van de zomer gemerkt deze maand.. Maar het einde van de maand betekend dat ik weer een favorieten van de maand voor jullie heb!Make-up
Ik was of veel aan het werk of ik zat thuis, aangezien de meeste vriendinnen en mijn vriend ver weg werken deed ik niet veel spannends op mijn vrije dagen. Maar als ik de deur uit ging en dat doe ik meestal met of een oog look of een lipstick, dan droeg ik deze Ultra HD matte lipcolour van Revlon. Het is een van mijn favorieten liquid lipsticks, de kleur lijkt enorm op MAC Mehr.

En met het oh zo fijne weer (lees: regen maar toch heel warm) stond mijn ventilator dagen en nachten lang aan op mijn kamer. Hierdoor werden mijn lippen heel droog. Daarom gebruikte ik deze fijne vette Kiehl's lipbalm met Mango smaak.

De Misslyn treat me sweet blush hebben jullie misschien al in mijn shoplog voorbij zien komen. Alles wat ik nieuw koop gebruik ik de eerste weken veel, waaronder dus deze mooie roze blush.

Het Vintage Rose palette van Essence heb ik deze maand weer her ontdekt. Ik heb een aantal feestjes en etentjes gehad waarvoor ik het leuk vond een mooie oog look te maken en dan pakte ik vaak dit palette erbij.

Geuren
Met het benauwde weer vind ik een spray deodorant niet fijn, ik heb dan ook maar een tijdelijk fris gevoel. Daarom kocht ik deze simpele Dove deodorant die ik nu dagelijks gebruik.

Ik hou al niet van zware geuren maar met het plakkerige weer in combinatie met mijn werk al helemaal niet. Deze Sunny Beach parfum kocht ik vorig jaar bij de Action als reis parfum maar voor dit weer is hij ook heerlijk!

Wat waren jou favorieten producten deze maand?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

 1. Leuk dat je zowel budget merken als wat duurdere gebruikt. Mehr van Mac is echt top, maar deze lijkt er dus op hmm, liquid lipstick is wel echt ideaal in mijn beleving. Ik ben ontzettend fan van de Jeffree star liquid lipsticks!

  Liefs,

  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misslyn vind ik echt een fijne producten hebben! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favorieten heb je! Ik ben al een tijdje benieuwd naar dat lip product van Revlon, hij ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen