Fashion | Mix & Match een leuke bikini bij elkaar

by - 07:00


Moet je nog op vakantie en ben je opzoek naar een leuke bikini? Of heeft jouw bikini de afgelopen vakantie zijn tijd wel gehad? Ik mocht een mooie bikini uitzoeken bij de Hunkemöller, en niet zo maar eentje. Ik mocht hem zelf samenstellen!

Buiten dat de Hunkemöller mooie lingerie en accessoires verkoopt hebben ze ook nog een uitgebreide badmode collectie. Voor ieder is er wat te vinden, of je nou een bikini met beugel wilt, een beetje push up of juist een bandeau bikini top wilt. En daarbij kun je ze matchen met bijpassende slips. Maar wat als je eens wat anders wilt. Zelfs daar heeft de Hunkemöller aan gedacht. Zo kwamen ze een aantal jaar geleden met het mix & match concept. Ik vind dit persoonlijk een heel leuk concept en daarom dat ik er zo graag over wil schrijven.

Niet alleen kun je zelf een setje samenstellen in de winkel, via de website heb je zelfs een mix & match programma. Je ziet een top en slip en kunt naar links of naar rechts scrollen om te zien welk setje jij het leukste vind. Om je zoektocht wat te verfijnen kun je hem nog aanpassen op model, maat en kleur.

Omdat ik mijzelf niet comfortabel genoeg voelde om foto's van mij in bikini te plaatsen heb ik de bikini die ik uitkoos zo goed mogelijk op beeld proberen te zetten. De top is een voorgevormde push-up halter top, die een mooie oranje kleur heeft. De details waaronder de gestikte rand aan de bovenkant en het gouden plaatje in het midden maken een simpele top toch heel leuk.

De slip is gewoon simpel zwart, dat past overal bij en zo kun je eventueel nog eens een andere bikini top kopen voor bij het broekje. Ook deze kocht ik omdat hij een leuk detail had, en dat is dat hij aan de zijkant een 'open' stukje heeft. Dat maakt het broekje ook weer een beetje sexy.

Wat vind jij van het Hunkemöller mix en match concept?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

6 reacties

 1. Ik vind dit echt een super leuk concept! Het is zo leuk om een beetje je eigen bikini samen te kunnen stellen. Vind dit ook een mooi exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat ook altijd een fijn concept :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het mix & match concept echt ideaal! Je hebt een mooie combi gemaakt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit soort concepten vind ik altijd super leuk! Hiermee voorkom je ook dat iedereen in dezelfde combinatie loopt hihi. Vind dit topje en broekje echt heel leuk bij elkaar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het wel een leuk concept =) je hebt ze leuk bij elkaar gezocht. je foto's zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen