Fashion | Jouw naam op een sieraad

by - 07:00


Onlangs kreeg ik van Names4ever de vraag of ik een sieraad naar keuze wilde reviewen. Na een kijkje op de site kon ik niet anders als "ja" zeggen. Met een ruim assortiment en veel keuze koos ik uiteindelijk voor een mooie ring met mijn naam er in. Benieuwd naar mijn ervaring met Names4ever?

Zoals ik al vertelde mocht ik een sieraad naar keuze uitzoeken, een ring leek mij wel wat. Maar daar was de keuze nog lang niet mee gemaakt! Zo kon je nog kiezen tussen een zilveren en een stalen ring, ik koos voor een zilveren ring. Deze kon je nog helemaal 'eigen' maken door te kiezen voor een smalle of een juist wat bredere ring, ook kun je zelf een lettertype uitkiezen. Je hebt dus super veel keuze om echt een gepersonaliseerd sieraad te maken. Je krijgt nog een preview te zien van het door jou ontworpen sieraad, zo kun je nog een laatste check doen of hij helemaal naar wens is.

Eenmaal gekozen ga je door naar je winkelwagentje om het sieraad te betalen. Er is een ruime keuze aan betaalmethodes, zo is er voor iedereen wel een manier om af te rekenen. Vanaf het moment dat je hem besteld het tot hij binnenkomt word je per mail op de hoogte gehouden over het pakketje. Het pakketje past door de brievenbus en word in een bubbel envelop bezorgt.

In de envelop zit een klein roze doosje met daarin jouw bestelling, in dit geval een prachtige ring precies zoals ik hem wilde hebben!

Names4ever heeft een ruim assortiment aan mooie sieraden voor elke gelegenheid. Het bestelprogramma is duidelijk en eenvoudig en voor iedereen makkelijk te gebruiken, voor ieder is er een kans om veilig af te kunnen rekenen en de service is snel en goed.

Heb jij al ooit een sieraad besteld bij Names4ever?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties